Szerintetek mit tegyek? Szellemek, átok, rontás vagy minek tudható be a lent felsoroltak? Csak normális/hozzá értőbb válaszokat kérek!
Előre szögezném inkább szkeptikus vagyok, de már kétségbe vagyok esve és nem tudok reális magyarázatot találni dolgokra/történésekre nem lehet mindent a véletlen egybeesésre vagy szerencsétlenül alakuló tényezőkre fogni! Kész vagyok idegileg!
A lényeg:
Van egy lakás, most én és párom élünk benne, előtte anyum és én+tesóm. Már akkor is sok furcsaság volt, mondjuk úgy, anyumnak irreálisan semmi nem jött össze az életében amíg itt lakott, plusz a lakásban rendszeresen túl hamar tönkrementek tárgyak, háztartási eszközök stb.
Na most úgy alakult ő elköltözött (párjához, azóta teljesen sínen van érdekes módon) és én pedig X év után ide vissza költöztem (albérletből).
Na most azóta (4éve már) folyamatosan semmi nem jön össze nekem sem, vagy csak nagyon nehezen, a lakásban állandóan minden tönkremegy, tárgy, bútor, háztartási gép stb, ha új termék akkor is furán hamar!
Ha csak leírnám ma reggel óta pl. mennyi "fura" dolog történt, beleörülök már. Ezek a dolgok a páromat is érinti mióta itt él velem, pl. több érthetetlen balesete volt a lakáson belül, a sebtől a törésig és ez rendszeres!
Szerintetek ez mi lehet, egyáltalán lehet köze paranormális dolgokhoz? Mit tudok tenni?
Köszi utolsó! A negatív bevonzása ismerős, de ezzel is próbálkoztam már, mindig szépítgetünk, újítgatunk valamit az évek alatt a teljes bútorzat, szerelvények, villany-viz alkatrészek cserélve lettek, festés, padló stb. Nem utáljuk a lakást, de nem is itt akarunk azért megöregedni. Persze sok-sok negatívum köthető ide, ami miatt eladnánk és amúgyis kicsi már, de nem mi generáltuk, hogy negatív legyen.
Például:
kifestettünk és rá 2 hétre leáztunk(oké felettünk lakótól), aztán ugye kijött a biztosító kárfelmérni stb. és neki álltunk volna újra festeni megint leáztunk, ebből a második ázásra NINCS magyarázat, senki más nem ázott be csak mi, nem volt csőtörés, csőrepedés, szomszéd mosógépe nem ömlött ki, sehol semmi. De nekünk mégis totálkár lett megint a fal és plafon! Azóta is úgy van az a rész hagyva, belefáradtunk!
Ilyenek hogy csapokat lecseréltük, 2 hónap múlva tönkrementek mindig ugyanúgy ugyanott, akár 20ezres akár 5ezres csaptelep volt, vízszerelő magyarázatot nem tud adni...
Kaputelefonunk gyerekkorom óta sose müködött normálisan, de CSAK A MIÉNK az egész házban, hiába a szerelő, az új készülék, gondnok is csak értetlenkedett.
És ez csak pár eset a rengetegből ami már hozzánk járó ismerősöknek, barátoknak is szemet szúrt mindig poénkodnak, hogy biztos szellem...egy ideig mi is csak nevettünk, de már katasztrófa a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!