Normális, ha barátnőm nagyapja halála előtt hallottam a hangját?
Ne mondj le ilyen könnyen a dolgokról.
Te tényleg értetted amit mondott?
Szerinted ezt belehet csak úgy képzelni pont utána mondták, hogy elhunyt?
Az biztos, hogy van túlvilág. Többször is kértem és megmutatták már többször is magukat. A lényeg, hogy simán megtörténhetett. Természetesen nem normális mert nem túl gyakori az ilyen. De lehetséges.
Természetesen lehetséges.
De ez olyan dolog amire sosem lesz konkrét bizonyíték.
Ha egy ember bizonyítékot kap rá, hogy létezik ilyen akkor azt csak ő maga fogja biztosan tudni.
Ezt az átlag ember nem érti meg. :D
Nyitottnak kell rá lenni, hogy észrevedd.
Hol hallottad a hangját?
Nem értem
Az "anonim" minden válaszában ellentmondások sora van. Nem ért a pszichológiához sem, kérem butasággal ne terhelje a kérdezőt.
PTSD-nek azaz posttraumás syndromának hívjuk, és idővel, ezt embere válogatja, fel lehet oldani, figyelem eltereléssel, és egyéb orvostechnikai azaz, konginitív therápiával. Forduljon szakemberhez, de előtte kérjen véleményt telefonon a háziorvosától.
Meg fog gyógyulni, /idő, és feldolgozás kérdése a léleknek.../ de a seb egyelőre fáj...tudom! Fogadja őszinte részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!