Miért ébredek fel percre pontosan ugyan abban az időben?
Nem tudom jó e a kategória, kiírom majd máshová is.
Az a helyzet,hogy már hosszú hónapok óta pontosan hajnali 3 óra 10 perckor spontán felébredek.az éjjeli szekrényemen elég komoly digitális óra van , a téli-nyári időzóna váltáson kívűl soha nem kell állítani.még a mellékhelységre sem kell kimennem,mégis teljes értékű az ébren létem.ránézek az órára,átfordulok a másik oldalamra, és vissza alszok.Nem különös ez hogy mindíg abban a percben ébredek fel? mi lehet ez? jelenthet ez valamit? amúgy 05.05-re van az ébresztőm beállítva, és nagyon nehezen kelek.
Én a kis szobánkban kb pontban 3-kor ébredtem fel mindíg. De úgy, hogy csak kipattant a szemem és minden elözmény nélkül szinte felriadok. Bár ilyenkor szoktak rémálmaim is lenni, vagy egyéb fa szság.
Itt a nagyszobában mióta itt alszom, ugyanúgy megvan a 3 órás ébredés, de itt van 1.15 körül is, naponta. Már én is unom! Szerintem geopatikus sugárzás, van, ami vándorol, van, ami éjjel aktívabb :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!