Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Éjjel felriadok és nem tudom...

Éjjel felriadok és nem tudom hol és ki vagyok?? Mi okozza?

Figyelt kérdés

Időszakosan előjön ez nálam. Van hogy nagyon durva. Felébredek és nem tudom hol vagyok. Legutóbb már azt sem tudtam hogy ki vagyok, hogy hívnak, van e párom stb.. Rémisztő érzés és van pár perc amíg magamhoz térek.

Mi okozhatja ezt? Lehet ezt még fokozni?

2020. aug. 1. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem akkor volt ilyen, amikor rendszeresen költöztem ide-oda. Éjjel felébredtem és hirtelen azt hittem tudom hol vagyok, de rájöttem mégsem ott, aztán annyira összekeveredtem, hogy semmit nem tudtam, nagyon kellemetlen, ijesztő érzés volt. Te nem költöztél mostanában vagy aludtál gyakrabban idegen helyen? Nekem egy időben ez olyan gyakran volt, hogy lassan kezdtem megszokni, majd elmúlt, nem fokozódott, reméljük neked sem fog.
2020. aug. 1. 23:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem költöztem sehová már 1,5 éve és mindig a helyemen alszok :/
2020. aug. 2. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:
stressz. egy probléma aminek megoldásár halogatod.
2020. aug. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!