Álmomban elesek és felriadok. Ez mit jelent?
Párszor azt álmodom,hogy sétálok és hirtelen elesek.
Mielőtt a földre érnék hirtelen felriadok.
Jelenthet valamit ez az álom?
Minden alom a lelkiallapotra hat ki, a szorongasainkra, vagyainkra, felelmeinkre, ami aznap/ezekben az idoszakokban a legjobban hat ki elmenkre.
Sok mindent jelenthet, peldaul felsz egy kudarctol, felsz felvallalni valamit, es igy tovabb.
Ha napkozben, ebren valamiert szorongsz, felsz, ilyensmik, akkor ismerd el onmagad gyengeseget, es mond azt magadnak, hogy ezen is tul teszed magad, erosebb leszel, megprobalod magadat jobban megismerni, es bekell ismerni gyengesegeinket, negativ vonasainkat, es elfogadni azokat, majd az elfogadas utan javitani rajtuk. Ezek utan majd te iranyitod az almaidat, mert uralkodni tudsz onmagadon, meg tudat alatt is.
Amit leirtam sajat tapasztalatbol irtam le, az elmenk egy gyonoru lelekhalozat, osszekottetesben van a lelkunkkel, mindkettot kell ismerni, es iranyitani, ha ezt megtanuljuk, akkor az eletunk ertelmet megismerjuk, ami szamomra a boldogsag, harag, csak erezzem hogy elek, es tudjam mit akarok az elettol. Engem ez a ket dolog hataroz meg az eletben, miota elfogadtam a sok haragot is, ami bennem van, azota sokkal jobban erzem magam, iranyitom az almaim, es nincs abban semmi rossz, hogy az embert a duh is iranyitsa, csak kell iranyitani, nem kell tetlegessegig elmenni, az ilyen energiat lelehet maskepp is vezetni, ugynaugy, mint a boldgosagot, szeretet, beket. Mind2 gyonyoru!
Egészségügyi szempontból pedig szimplán csak arról van szó, hogy ha olyan pózban fekszel, hogy nem rendesen kapsz levegőt, akkor az agyad egy álomképpel mutatja meg, hogy "oxigénhiányos" állapotba kerültél.
Ilyenkor olyan álomkép jön be, hogy veszélyben vagy. Például, sétálsz és elesel. Akkor hirtelen megrándulsz, mert automatikusan védekezni akarsz, aztán felébredsz.
Én már álmodtam olyat is, hogy valaki az arcomba tart egy fegyvert és lelő. A lövés pillanatában megrándultam és felébredtem. Mindössze 2 másodperces álom volt.
Ha ez megtörténik, érdemes olyan pózban elhelyezkedni, hogy ne nyomd össze a mellkasod alvás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!