Csak én találom viccesnek a némelyik ufo, ezotéria kérdésekben leírt észrevételeket?
Nevetségesek,de egyben elkeserítőek is,hogy 2010-ben vannak fiatalok,akik hisznek az ilyen ostoba baböonákban.
Néha elgondolkodom azon,hogy egy fiúnak megtetszik egy lány,randira hívja. A lánynak is tetszik,de mielőtt igent mon,megkérdezi a horoszkópját. Ha nem stimmel,akkor nem randizik vele. De mi van akkor,ha már együtt járnak,jól megvannak és akkor jönnek rá,hogy a horoszkóp szerint nem illenek össze?
Jajj, mikor jönnek a medvedisznóemberrel, akkor a székről is leesek :xD
De teljesen igazuk van. Hiszek a természetfölötti dolgokban, ám jónéhány kérdés eleve bugyuta vagy kitaláció. Vagy egyben. Mert biztos terhesek.... XD
Nekem az a nevetséges, ha valaki a XXI. században még azt hiszi, hogy a tudomány már majdnem mindenre tudja a választ, csak még egy-két apró részletkérdés van hátra.
1900 körül is pont ezt hitték, sőt 1800 környékén is.
A logikátlan hülyeség engem is zavar, de a nagyképű materialista okoskodás még annál is jobban.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:52
Jah..,404!:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!