Talán mikor kisebbek vagyunk az ilyen sokkal inkább beleég az agyunkba. Nekem az volt a felfoghatatlan sokk, amikor még facebookot csináltam magamnak 15 évesen és nemsokkal utána ártatlanul böngészgettem állatvédő oldalakat és feljött egy videó, semmi kitakarással vagy homályosítással, tisztán lehetett látni ahogy egy öregasszony odahívta magához és leütötte egy kutyus lábát...
Olyan csillapíthatatlan düht azelőtt aligha éreztem, szerintem ha az a nő elém került volna lecsapom a lábát és addig ütöm amíg mozog... és nemcsak maga ez a cselekedet volt borzasztó, a szívem majd megsajdult hogy az a szegény kutya nemhogy elfutott volna míg amíg tehette, nem menekült, mert hűséges volt egy ilyen hülye asszonyhoz és farkát csóválva ment felé... pedig ha tudta volna hogy egész hátralevő életére megnyomorítja!
Nem vagyok alapjáraton egyáltalán agresszív de ha állatkínzásról hallok felmegy a pumpa. Én csak remélni tudom hogy az ilyen gyökereket megtalálják és elintézik...
8 évesen mi találtuk meg a szomszéd lányt, aki öngyilkos lett, kiugrott a helyi tv-toronyból.
2020. júl. 6. 22:24
2/17 anonim válasza:
Nem tudnám megmondani.
Viszont ami engem hasonlóképpen lesokkolt nemrég, hogy én hülye megnéztem egy videót, amin egy nőt halálra köveztek.
2020. júl. 6. 23:11
3/17 anonim válasza:
Otthonszülés közben majdnem elvérzett a nővérem. Megvolt a baba, aztán ahogy levált a méhlepény, megállíthatatlanul dőlt belőle a vér. Megtelt egy adag törlőkendő, még egy, rongyok, törölközők - mind csupa vér. Nem sikerült beadni az első adag infúziót, rossz helyre szúrták, feldagadt, ellilult a bőr a kezén. Szirénázva jött a mentő. Fogtam a kezét, tartottam az új infúziót, és ő azt mondta, hogy földöntúli boldogságot érez. Vacogott és ahogy beültették a tolószékbe a mentősök, még jobban kiment belőle a vér, teljesen fehér és száraz volt az ajka, a bőre, mint a papír. Azt hittem, a liftben látom utoljára. Szerencsére nem így történt, a kórház viszont nem dokumentálta az esetet az ellátásról, hogy pontosan milyen beavatkozásokat hajtottak rajta végre.
2020. júl. 6. 23:12
4/17 Tabbouleh válasza:
Uccsó
Darkweb?
2020. júl. 6. 23:13
5/17 Tabbouleh válasza:
*utolsó előtti
2020. júl. 6. 23:13
6/17 anonim válasza:
Van elég sok, nem tudnám felsorolni. (Részletes leírás következik, gyenge gyomrúak ne olvassák tovább :)) Ami viszont valamiért lesokkolt legutóbb, egy videó volt, amin valaki bemegy egy szobába, felkapcsolja a villanyt, és elétárul egy már bomló hulla az ágyon, és egy csomó macska eszi a fejét. Persze azt tudtam eddig is, hogy ha egy háziállatnak meghal a gazdája, az éhség miatt megeszi a holttestet, de nagyon morbid látvány volt. Ahogy ott a sok macska "világító" szemekkel nézett vissza a kamerázó csávóra, miközben teljesen természetesen ették emberünk rohadó arcát.
2020. júl. 6. 23:20
7/17 anonim válasza:
Mondanám, hogy az a 400 méteres hulla, amit a vonat ütött el, de addigra már edzett voltam és nem rázott meg, tudtam higgadtan kezelni a helyzetet.
2020. júl. 6. 23:27
8/17 anonim válasza:
Nem, nem darkweb, a Facebookra volt kitéve!
Majdnem megpadlóztam, nem számítottam ilyesmire!
gondolom hamar törölték is
2020. júl. 7. 00:33
9/17 anonim válasza:
Az osztálycsopiba küldték be tavaszkor, ahogyan egy ember megpróbált beugorni a traktor ülésére, de bedarálta őt a traktornak az egyik eszköze. (Bocsi, nem tudom mi a neve.) Ja, és közelről megmutatták a beleit. Az arca nem látszódott, teljesen bedarálta a műszer. Azt tudom, hogy elkezdtem szédülni és rosszul is lettem, nem tudtam felállni.
2020. júl. 7. 01:25
10/17 anonim válasza:
Videon keresztul sok durva dolgot lattam mar, olyanokat amiket itt irtak is mar, legtobbje ilyen gore oldalakrol szarmazik. De sajat szememmel kiskoromban azt lattam, hogy a szomszed kislany (en is kislany voltam akkor) a garazs tetejerol (kb 3-4 meterre lehetett a foldtol) leesik, es betorik a feje. Fullveres az egesz, en hazaszaladtam. Par eves voltam, nem ertettem mi tortenik, persze segitseg jott, es azota mar minden rendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!