Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki hallotta már ezt a...

Valaki hallotta már ezt a szót hogy "sziddhi" és ha igen és van is neki akkor hogy hozta elől? milyen mély transzba ment? milyen meditációs technikát használt

Figyelt kérdés
engem nagyon érdekel és én is elől akarom hozni
2020. júl. 4. 15:17
 1/2 A kérdező kommentje:
az utolsónál elfelejtettem a kérdőjelet sry
2020. júl. 4. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Két út van a "sziddhik előhozására":

1. elmész a Himalájába és ca. 7 évig szolgálod a mestert. Ő, ha úgy gondolja, megadja neked a technikát,

2. az Európában hozzáférhető módon megtanulod a módszert és gyakorlod rendszeresen. Az utóbbi módszer elleni érv az szokott lenni, hogy "drága" a tanfolyam. Álláspontom szerint aki ennyi pénzt sem tud teremteni, ennyi pénzt sem tud összekaparni, az nem elég elkötelezett.

Megjegyezem a sziddhik kísérőjelenségek, nem okai, csak jelei a magasabb szintű működésnek, a test-elme magasabb rendű koordinációjának.

2020. júl. 5. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!