Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sikerült legyőzni a balszerenc...

Sikerült legyőzni a balszerencsét?Hogyan?

Figyelt kérdés

Szal azokhoz szól a kérdésem, akik azt vették észre az életükben, hogy valahogy ők azok, akik mindig megszívják.

Ezalatt nem azt értem, hogy valaki 8 általánossal nem talál csak segédmunkát és ez mekkora szívás, mert ez nem balszerencse.

Az se érdekel, hogy nem tudsz benőzni, mert szerinted minden nőnek a jóképű palik kellenek.

Itt azokról az esetekről van szó, amikor javarészt rajtad kívülálló tényezők miatt szopsz állandóan.

2020. júl. 3. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem összefügg a karmával.

Ha rosszat teszek úgy, hogy az tényleg rossz vagy olyan embert melengetek, mint kigyót a keblemen, akkor bebasz a karma.

Amióta azt csinálom, ami nekem tényleg jó és másnak jogos vagy nem ártó, azóta sokkal kevesebb balszerencse ér.

De van olyan balszerencse, ami nem balszerencse, hanem szerencse.

Ha nem törik el egy balesetben az álkapcsom például, akkor nem jövök rá, hogy az aktuális párom amúgy szarba se néz, a munkahelyem meg kikészít totál, felesleges volt ott güriznem hiába szerettem.

2020. júl. 3. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Le kell vetetni az átkot és utána sokkal könnyebb lesz, de sajnos nem olcsó és sok a kókler.
2020. júl. 3. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy minden okkal történik. Lehet hogy nem igaz, de legalább segít feldolgozni a történteket. Mindig én húzom a rövidebbet, de miután kimérgelődtem magam, arra gondolok, hogy ezt is megoldom valahogy, nem szabad feladni, ennyivel is tapasztaltabb leszek. Általában pont ezek miatt mindig fel vagyok készülve a legrosszabbra, és vannak tartalék B, C terveim.
2020. júl. 8. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: Ez a legeslegjobb felfogás komolyan a "problémákról".

Jó lenne ha mindenki rájönne.

2020. júl. 8. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm, sajnos sok rossz év tapasztalata kellett ehhez, de megérte :)
2020. júl. 8. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!