Sikerült legyőzni a balszerencsét?Hogyan?
Szal azokhoz szól a kérdésem, akik azt vették észre az életükben, hogy valahogy ők azok, akik mindig megszívják.
Ezalatt nem azt értem, hogy valaki 8 általánossal nem talál csak segédmunkát és ez mekkora szívás, mert ez nem balszerencse.
Az se érdekel, hogy nem tudsz benőzni, mert szerinted minden nőnek a jóképű palik kellenek.
Itt azokról az esetekről van szó, amikor javarészt rajtad kívülálló tényezők miatt szopsz állandóan.
Nekem összefügg a karmával.
Ha rosszat teszek úgy, hogy az tényleg rossz vagy olyan embert melengetek, mint kigyót a keblemen, akkor bebasz a karma.
Amióta azt csinálom, ami nekem tényleg jó és másnak jogos vagy nem ártó, azóta sokkal kevesebb balszerencse ér.
De van olyan balszerencse, ami nem balszerencse, hanem szerencse.
Ha nem törik el egy balesetben az álkapcsom például, akkor nem jövök rá, hogy az aktuális párom amúgy szarba se néz, a munkahelyem meg kikészít totál, felesleges volt ott güriznem hiába szerettem.
#3: Ez a legeslegjobb felfogás komolyan a "problémákról".
Jó lenne ha mindenki rájönne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!