Az ásványkövek segítettek az életetekben?
Szerintem az ásványok azért jók, mert szépek- és az emberekre jó hatással vannak a szép dolgok.
Én a Vonzás Törvényében hiszek, van, akiknek ehhez tárgy kell. Mint pl. a kabala. Egy tárgyat ruházol fel, valamiféle "csoda" hatalommal, holott ez benned van. De így, hogy kötheted valamihez, egyszerűbb használni.
Én ezt gondolom az ásványokról is. Persze ettől még lehet erejük.
#11 nem azzal van a probléma, hogy ti mit gondoltok erről, mert nyugodtan, csak ne itt, mert én a kérdésemre szerettem volna választ kapni azoktól, akik szinten hisznek benne, nem pedig a felesleges válaszokat olvasni.
#12 mert hülyeségnek tartanak valamit, mindenféle utánajárás nélkül. gondolkozás nélkül elutasítják ezeket, mert ezekkel a dolgokkal csaló tv-s kézrátételes jósnőket, meg az újságos horoszkópot azonosítják. Ami nem rám tartozik, de akkor rájuk se tartozzon, hogy én mivel foglalkozom, és szépen el lehet siklani a kérdés fölött.
#13 Neked is köszönöm, pont ma gondolkoztam ezen, hogy valójában csak segítenek a vonzásban.
Egy marék gyémánt vagy smaragd boldoggá tenne. A bazalt pedig nem ásvány hanem kőzet de most annyira nem is lényeges.
A NaCl (konyhasó) válasz pedig teljesen jó volt. Ugyanis az egy természetben előforduló ásvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!