Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ásványkövek segítettek az...

Az ásványkövek segítettek az életetekben?

Figyelt kérdés
Tapasztaltatok változást az életetekben? Ha igen, mit?

#Ásvány kövek
2020. júl. 1. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
Azt bírom az ezoba, hogy aki teljesen elborult baromságokat hord össze az a normális, és aki leírja az igazságot az a hülye. :D
2020. júl. 1. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Előző, ahhoz képest engem, aki a kérdésre válaszoltam lepontoztatok.
2020. júl. 1. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az ásványok azért jók, mert szépek- és az emberekre jó hatással vannak a szép dolgok.

Én a Vonzás Törvényében hiszek, van, akiknek ehhez tárgy kell. Mint pl. a kabala. Egy tárgyat ruházol fel, valamiféle "csoda" hatalommal, holott ez benned van. De így, hogy kötheted valamihez, egyszerűbb használni.

Én ezt gondolom az ásványokról is. Persze ettől még lehet erejük.

2020. júl. 1. 16:43
 14/19 A kérdező kommentje:

#11 nem azzal van a probléma, hogy ti mit gondoltok erről, mert nyugodtan, csak ne itt, mert én a kérdésemre szerettem volna választ kapni azoktól, akik szinten hisznek benne, nem pedig a felesleges válaszokat olvasni.

#12 mert hülyeségnek tartanak valamit, mindenféle utánajárás nélkül. gondolkozás nélkül elutasítják ezeket, mert ezekkel a dolgokkal csaló tv-s kézrátételes jósnőket, meg az újságos horoszkópot azonosítják. Ami nem rám tartozik, de akkor rájuk se tartozzon, hogy én mivel foglalkozom, és szépen el lehet siklani a kérdés fölött.

#13 Neked is köszönöm, pont ma gondolkoztam ezen, hogy valójában csak segítenek a vonzásban.

2020. júl. 1. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Nővéremen igen. 4 évig volt ilyen boltja.
2020. júl. 1. 18:05
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Egy marék gyémánt vagy smaragd boldoggá tenne. A bazalt pedig nem ásvány hanem kőzet de most annyira nem is lényeges.

A NaCl (konyhasó) válasz pedig teljesen jó volt. Ugyanis az egy természetben előforduló ásvány.

2020. júl. 6. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én most végre normális választ fogok adni. Amióta hordom ezeket a köveket sokkal jobb a kedvem.
2020. júl. 6. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos hogyha rosszat álmodtam akkor aznap rosszkedvű vagyok.
2020. júl. 7. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:
17 melyik kövek segítenek ebben?
2020. júl. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!