Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ásványkövekkel való ásványvíz...

Ásványkövekkel való ásványvíz készítése?

Figyelt kérdés
Olvastam pár helyen hogy ásványkövekkel ásvány vizet lehet készíteni, ami elvileg gyógyhatású lehet. Én azért innám ezt mert egészségesebb. De ha csapvízbe teszek köveket az a víz attól hogy ásványok adódnak hozzá még ugyan úgy ,,koszos" csap víz marad, akkor mivel vagyok előrébb?

2015. jan. 14. 17:23
 1/6 A kérdező kommentje:
+ és mennyi követ rakjak mennyi vízbe?
2015. jan. 14. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg tudnád adni, hogy hol olvastál ilyesmit?
2015. jan. 14. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz így ásványvizet készíteni, főleg nem gyógyhatású vizet. Nem tehetsz róla, de ilyenkor tudnék gutaütést kapni, hogy mennyire szétrobbantották a valaha világszínvonalú magyar természettudományos oktatást.
2015. jan. 14. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

az ásványvíz is attól veszi föl az ásványokat, hogy ilyen köveken meg talajon keresztül folyik.

az lehet, hogy hosszú ideig tart, de akkor sem hülyeség a gondolat úgy ahogy van.

2015. jan. 14. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Már nem tudom pontosan megmondani, de azt hiszem több oldalon is említették ami általában az ásványkövekkel foglalkozik, hogy minek milyen rezgései vannak, milyen bajra jó stb.

Szerintem sem hülyeség bár a gyógyító erejében azért nem hinnék.

2015. jan. 16. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez egy naiv hülyeség.

A szervezetnek nincs szüksége ásványvízre az egészség szempontjából!

Nem attól leszel egészséges mert ásványvíz hanem ha tiszta.

Tiszta ,azaz nincs benne semmi! Desztilált víz minimum 2l naponta (én 3at iszok) Nem vagyok zsidó de a talmud külön értekezik hogy a zsidók csak desztilált tisztaságú vizet igyanak ,és felsorol kúrákat betegségek megszüntetésére köztük a rák!. Eközben nálunk azt tanítják egyetemi szinten hogy ha véletlenül belekortyolsz meghalsz mert az méreg.

Ha minden áron tiszta ásvnyvizet akarsz akkor előbb drága pénzért venned kell bolti deszt vizet majd azt vissza sózni ásványokkal.

Az egésznek nincs semmi értelme mivel a csapvizedet is ellenőrzik annyira hogy nincs különösebb rizikója főleg hogy nem azt iszod egész nap mert üdítő meg kóla kávé tej iszol .

Ezen kívül a vissza ásványozott deszt vizeddel csak azt éred el hogy egy tiszta vízből csináltál kemény vizet miközben élettanilag semmi jelentősége nincs a vízzel bevitt ásványoknak . Azokat táplálkozással viszed be!

A nagyon kemény ,sós vizek ivását egyébként hányási ingerekkel honorálja a gyomrod mivel a folyadék funkciója nem az ásványbevitel hanem a tisztítás mosás oldás amit a szervezet helyesen tud. Csak néhány elmebeteg orvos akinek azt tanították a komunizmusban hogy a víz mérgező ezt nem tudja.

De ha nem hiszed ott a talmud azt nem tegnap írták.

2015. jan. 17. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!