Kísértetjárta helyek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet kastélyok, elhagyott kórházak... :) köszi!2020. jún. 24. 17:26
1/10 anonim válasza:
Pl. régi kastélyok és elhagyatott kórházak.
2/10 anonim válasza:
Parlament. Az tele van kísértetekkel.
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyetlen értelmes választ :D pont a fekete kastély mellett döntöttem. Illúzióromboló volt a sok graffiti :( de azon kívül nagyon jó :)
2020. jún. 26. 23:16
6/10 anonim válasza:
Szívesen, talán én is rá eszem egyszer magam, hogy elmenjek megnézni a fekete kastélyt. :D
7/10 anonim válasza:
Hát..
Vas megyében Celldömölk közelében(kemenes mihályfán)
Van egy kis elhagyatott templom féleség ,nem jártam ott de 5 méterre van a temetőtől(igen 5 méterre)
És meg vagyok győződve hogy ott járhatnak szellemek
Hát temető mellett van,elhagyatott is,szinte biztos!.
Meg Ostffyasszonyfán van egy templom ez is vas megyében van szintén mihályfához kozel
Arrol hallottam pár sztorit ismerosoktol
8/10 anonim válasza:
Meg a mi hazunk
Egyik nap magátol bekapcsolt a tabletem
Halálra remultem
9/10 anonim válasza:
nálunk egyszer felrobbant a kistányéron a pogi.
10/10 anonim válasza:
A derenki szellemjárás nem igazán érthető. Onnan kitelepítették a lakókat. Viszont mivel a környéken csak a falu helyén van normális víznyerőhely (forrás), ezért a környék összes állata ide jár inni. Emiatt napközben is lehet vaddisznókat meg mindenféle állatokat látni. Gondolom ez éjszaka még inkább így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!