Miért nem színes? Ez az aura?
Még fiatal vagyok ( 13 - 16 év közötti ), ezért gondoltam még nem " felejtettem " el annyira az auralátást. Neki is kezdtem gyakorolni, és már más ( és magam ) körül látok ilyen fehér mezőt, néha színes ( akkor csak halvány ) de legtöbbször fehér. Egész körvonalat látok nem csak a fej körül, a testtől olyan 2-3 centi után. Ja és nem egyenesek a vonalak, hanem füstszerű. Tehát így: Az egész ember testén látom azt a füstszerű vmit, de legtöbbször fehér, néha meg világos színes. Ez az aura? Miért nem színes?
AKI NEM HISZ BENNE, AZ NE ÍRJON!
Azért nem színes mert még nem vagy profi.
Amúgy nem hiszek benne!
miért 13-16 év közötti?nem tudod hány éves vagy?
amúgy meg igen,szerintem ez az aura,én is szoktam látni néha,de csak nagyon ritkán szines,többnyire csak egy átlátszó energiamező.de nekem nem füstszerű,szabályosan követi az emberek körvonalait,olyan3-5 centire
csak nem akarom megmondani mennyi idős vok :D
És ha többet gyakorlom jobban fogom látni? Köszi az eddigi gyors válaszokat
sok figyelem kell és főképp nyugodtság :) nekem ez működött
általában olyan fél méternyit látok az embereken belőle és sokszor enyhe színárnyalatokat is... régebben sokkal jobban ment xD de nembaj gyakorlat teszi mestert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!