Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miben/mikben vagytok szkeptiku...

Miben/mikben vagytok szkeptikusak? És miért?

Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiságból teszem fel a kérdést, nem azért, hogy vitát szítsak és az érvek háborúját olvassam (pls, fogadjuk el, hogy mindenkinek más a véleménye az adott témáról és azt ne próbáljuk már megcáfolni (itt legalábbis) és hozzászólásokat tenni:'D Köszi mindenkinek:) )
2020. jún. 13. 23:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Különbözö "tudományos" cikkekkel szemben

Pl az egyik azt taglalta milyen tevhitek vannak az àlomrol.

A cikk szerint többek között nincs àlomban pl jövölatas.

Csak epp en azt almodtam hogy megcsalt a parom, felebredve még röhögtem is rajta olyan hiheetlen volt.

Erre masnap maga a szeretö keresett fel minket es borult minden.

Szoval amikor ilyen "bizonyitasokrol"irnak "tudomànyos" cikkeket..

Egy rakàs mindenben tévednek a tudosok. Sokszor cafoltàk màr meg önmagukat. Pl lapos a föld. A föld körül kering minden stb. Aztan kiderült megsem.

2020. júl. 8. 07:25
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

4# a kacsacsörü emlös nekem foton is megvan allatos könyvben.

De ettöl ketlem hogy atmenetet bizonyitana.

Ha mi majmoktol lennenk ennyi erövel a kigyo meg a gilisztabol.

A dns ünk meg a sertésére hasonlit a legjobban össze is hiztak es csinaltak mar egy ember-sertes magzatot is eketkeoes volt de törvenyek miatt 3 honaposan elpusztitottàk.

Nem biztos az a fektetelezes hogy egynasbol alakultak ki a fajok.azaz hogy egy töröl eredne minden.

2020. júl. 8. 07:30
 13/13 anonim ***** válasza:

A permetezésben es gyomírtásban nem hiszek. Gyakorló kertész vagyok szép eredményekkel. Semmilyen mérget nem használok soha es ebből abszolút nincs problémám! Szépek a virágaim, sok szép zöldségem terem. Szőlőm is van. Nem kényes fajta!

En is vegzek növényvédelmet, de nem mérgekkel. Vízzel lemosom a tetüt a rózsáról. Eltávolítom a krumplibogarat kézzel. Ragacsos szalagot teszek a fatörzsre, stb. Nyírom a gyepet es a gazt, de kis méhlegelőt is hagyok tavasszal. Gyomot kikapálom ahol zavaró vagy felismerem hogy gyógynövény, es leszárítom (Pitypang). Vagy meg is eszem! (porcsin). Ahol nem zavaró, meghagyom a gazt, hogy inkább az legyen tetves, ne a kultúrnövényem. És bingó, aztán lenyírom, amikor mar tele tetüvel a csalán pl, és megy a komposztba vagy ázalékba. A szőlőfajtából, gyümölcsből csak azt tartom meg, ami állja a sarat, megvédi magát! Kiváló önvédő gyümölcsfajták vannak. Mergek nélkül kerteszkedek, ĺassan 20 éve.

2021. aug. 17. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!