Hogy csináljam a valóságtesztet?
Sziasztok! Már egy hónapja foglalkozom a tudatos álmodással, és eddig csak egyszer sikerült, akkoris csak néztem az eseményeket. A kérdésem az lenne: Hogy csináljam a valóságtesztet? Mert én 5-10x megszoktam magam kérdezni, hogy ez álom vagy valóság? De én úgy hiszem, hogy nem csak ennyiből kéne állnia. Tudom, hogy ott a gugli, de ott se találtam normális magyarázatot, szóval azt ne írjatok hogy "gugli a barátod". :D
Valaki ha lenne olyan kedves, és már profi vagy fél profi a tudatos álmodásban, az legyen kedves elmagyarázni nekem, hogy hogyan csináljam. Meg ha vannak jó praktikák, azokat is szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm! :)
Hagyd a valosagteszteket csak az idő megy vele
Hallgass valamilyen halk meditációs zenét lehetőleg fejhallgatóval háton fekve az ágyon
Aztán kezdd mozgásba hozni az álom testedet az álom környezetbe
Igen
Ágyon fekvő testedről feledkezz meg, álomtested érzéseit erősítsd fel
Hát azt nem tudom de mintha álomban sokkal több dolgot tudnál csinálni ugyanannyi idő alatt mint ébrenlétben, nekem volt olyan álmom hogy kb 20 perces volt, olyan intenziv volt, hatalmas élmény, egy aquaparkban voltam, sokkal szinesebb volt mint a valóságban meg akkora volt mint egy város és legmagasabb csúszda teteje a felhők felett volt, szóval kb 20 perc volt amit ott töltöttem kb de mintha egy hét nyaraláson jártam volna olyan érzés volt
Igaz csak kb 20 perc mert reggel 8 körül gondoltam hogy na ma már nem lesz tudatos álmom aztán bealudtam az álomba és kb 9:30 volt amikor felébredtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!