Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy csináljam a valóságtesztet?

Hogy csináljam a valóságtesztet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már egy hónapja foglalkozom a tudatos álmodással, és eddig csak egyszer sikerült, akkoris csak néztem az eseményeket. A kérdésem az lenne: Hogy csináljam a valóságtesztet? Mert én 5-10x megszoktam magam kérdezni, hogy ez álom vagy valóság? De én úgy hiszem, hogy nem csak ennyiből kéne állnia. Tudom, hogy ott a gugli, de ott se találtam normális magyarázatot, szóval azt ne írjatok hogy "gugli a barátod". :D

Valaki ha lenne olyan kedves, és már profi vagy fél profi a tudatos álmodásban, az legyen kedves elmagyarázni nekem, hogy hogyan csináljam. Meg ha vannak jó praktikák, azokat is szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm! :)

2020. jún. 9. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Elvonulsz, páros lábbal felugorva fordulsz 180 fokot, és ha forog tovább a világ, nyugodtan átnyúlhatsz dolgokon vagy a saját kezeden, mert álmodsz. Ekkor már csak a célt kell észben tartani, ami jó esetben az, hogy mész az események elé, és jóval-rosszal megbeszéled, hogy ki ő, mit akar, hogyan segíthetnél neki boldoggá lenni. Meg persze nagyon figyelsz végig, mert akkor maradnak élénk és részletes emlékek. Ne nézz sokáig egy pontra, mert abból könnyen lesz ébredés vagy váratlan snitt, nem ritkán kontextusvesztéssel, esetleg hamis ébredés. Nem tilos persze röpködni párat, vagy mások mágikus kontrollálásával szórakozni, de ezekből a valóságban pont nem lesz ellenőrzésedbe vonva semmi.
2020. jún. 9. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Hagyd a valosagteszteket csak az idő megy vele

Hallgass valamilyen halk meditációs zenét lehetőleg fejhallgatóval háton fekve az ágyon

Aztán kezdd mozgásba hozni az álom testedet az álom környezetbe

2020. jún. 18. 06:43
 3/8 A kérdező kommentje:
És a meditációs zenét azt ne kapcsoljam ki? Úgy értem, hogy úgy aludjak el?
2020. jún. 19. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen

Ágyon fekvő testedről feledkezz meg, álomtested érzéseit erősítsd fel

2020. jún. 19. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
És akinek a valóságban is álomteste van? :)
2020. jún. 19. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném tőled kérdezni, hogy átlagosan hány percig tart ez a tudatos álmodás? Hallottam, hogy 3-4 percig kb.
2020. jún. 19. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Megszámolod hány ujjad van. Ha 5-nél több vagy kevesebb akkor álmodsz.
2020. jún. 21. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt nem tudom de mintha álomban sokkal több dolgot tudnál csinálni ugyanannyi idő alatt mint ébrenlétben, nekem volt olyan álmom hogy kb 20 perces volt, olyan intenziv volt, hatalmas élmény, egy aquaparkban voltam, sokkal szinesebb volt mint a valóságban meg akkora volt mint egy város és legmagasabb csúszda teteje a felhők felett volt, szóval kb 20 perc volt amit ott töltöttem kb de mintha egy hét nyaraláson jártam volna olyan érzés volt

Igaz csak kb 20 perc mert reggel 8 körül gondoltam hogy na ma már nem lesz tudatos álmom aztán bealudtam az álomba és kb 9:30 volt amikor felébredtem

2020. jún. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!