Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Multiverzummal kapcsolatos...

Multiverzummal kapcsolatos érdekes történetek?

Figyelt kérdés

Veletek volt már valamilyen fura az életetek során ami bizonyítaná hogy létezik multiverzum?

Életem során történt már pár érdekes dolog, az egyik az hogy én úgy érzem 2x ünnepeltem a 6. évemet.. Annyira bennem maradt ez az emlék, hogy teljesen ki voltam akadva kiskoromban, hogy megint ugyan azt a születésnapomat ünneplem.. És jöhetnek a szkeptikusok hogy honnan tudnám hogy hány éves voltam iskolába se jártam stb, de kiskoromban sokat foglalkoztak velem és tanítgattak számolni, ilyenek. És bennem van mai napig az érzés, és az emlékek hogy valami nem stimmel..

2020. máj. 31. 16:46
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Nekem erre van egy elméletem, lehet páran hülyének fognak nézni.

Tehát tegyük fel létezik multiverzum. Mivan, ha valami miatt, egy kis rés szakadt a két párhuzamos univerzum között, és emiatt egy rövid időre összekapcsolódott a memóriád a másik univerzumban élőével, ezért "élhetted át" az ő emlékeit. Ez persze csak egy feltevés, semmilyen tény nem bizonyítja, az sokkal logikusabb magyarázat hogy a gyerekek sokszor "képzelnek" dolgokat és valósként élik meg.

2020. jún. 3. 22:52
 32/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is kiszakadt az univerzum.
2020. jún. 3. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!