Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Multiverzummal kapcsolatos...

Multiverzummal kapcsolatos érdekes történetek?

Figyelt kérdés

Veletek volt már valamilyen fura az életetek során ami bizonyítaná hogy létezik multiverzum?

Életem során történt már pár érdekes dolog, az egyik az hogy én úgy érzem 2x ünnepeltem a 6. évemet.. Annyira bennem maradt ez az emlék, hogy teljesen ki voltam akadva kiskoromban, hogy megint ugyan azt a születésnapomat ünneplem.. És jöhetnek a szkeptikusok hogy honnan tudnám hogy hány éves voltam iskolába se jártam stb, de kiskoromban sokat foglalkoztak velem és tanítgattak számolni, ilyenek. És bennem van mai napig az érzés, és az emlékek hogy valami nem stimmel..

2020. máj. 31. 16:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
"Ez elött tévedtünk, de most már tudjuk az végső igazságot. Már csak részlet kérdések vannak hátra." - nos ezt a hozzáállást már jó sok nyugati és széleskörörben elterjedt elméletnél hallhatuk az elmúlt évrezedekben.
2020. jún. 1. 04:55
 22/32 anonim ***** válasza:

11-es a deja vu csak egy érzés abban a pillanatban mikor az adott helyen vagy, hogy ez már volt, nekem is volt ilyen, de csak éreztem, hogy ez már volt, de nem emlékeztem semmire, egy blokkot is éreztem mikor elkezdtem nagyon gondolkodni, hogy ezt mikor tapasztaltam, de minél jobban gondolkoztam annál erősebb volt a blokk érzés, és inkább nem gondolkoztam rajta tovább, a deja vu egy nagyon ismerős aha érzés, hogy ezt már tapasztaltad, de a különbség, hogy nem emlékszel csak érzed hogy volt, nem tudod honnan csak érzed, a kérdező írta hogy mindkét születésnapjára részletesen emlékszik.

Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy reagálnánk önmagunkra ha találkoznánk egy másik párhuzamos dimenzióból jött énünkre, összefognánk-e hogy segítsünk egymásnak vagy megijednénk egymástól.Meg mernénk e szólítani egymást, ugyanúgy nézünk-e ki, vagy egy másik dimenzióban ellenkező neműek vagyunk, vagy ha ugyanúgy nézünk ki és ugyanolyan neműek vagyunk nem e gondolnánk azt első körbe, hogy tudtunkon kívül szétválasztottak minket születésünkkor, mert egyikünknek tudnia kell hogy nem ebből a dimenzióból jött, és egyikünknek tudatosan kellett átjönnie a mi dimenziónkba.

Érdekes lenne, ha a másik párhuzamos dimenzióból jönne át a párhuzamos énünk mert ő tudna segíteni nekünk a problémánkban, és mondjuk jóval fejlettebb lenne az a világ, tehát ők már mindennapos tényként kezelnék a kérdező kérdését. Lehet kérdező egy elmaradt születésnapoddal próbált kedveskedni a párhuzamos dimenzióból jött éned, mert ő lehet tudta, hogy egy születésnapodat nem tudjátok majd megünnepelni anyagi okok miatt pl.,aki addig a te dimenziódba játszott a kedvenc játékaiddal, ami neki is a kedvenc játékai, és így segítettetek egymáson. Hülyeség tudom a teóriám, csak próbáltam oldani a válaszolókat, hogy ne legyen itt is vita, csak mert olyannal találkoztatok, amire nem minden ember nyitott, annak a gondolatára, hogy van több párhuzamos dimenzió. Amúgy szerintem ezek a dolgok nagyon érdekesek.

A stargate sorozatba volt ilyen talán jól elbeszélgettek egymással emlékeim szerint, de ott találkoztak is egymással.

2020. jún. 1. 09:05
 23/32 anonim ***** válasza:
Illetve javítom a válaszom több párhuzamos univerzum.
2020. jún. 1. 09:07
 24/32 anonim ***** válasza:

#22 Több logikai gubanc van az írásodban.

A deja vagy paramnézia takarhatja a múltbéli tapasztalatokkal való összekeverését egy aktuális helyzettel, a szem és agy közötti zavar okozta ilyen megtapasztalást is, a múlt eseményeit összegezve, csak váratlanak, de tudat alatt már kikalkulált eseménnyel való szemvesülést, de az azonos időben történő ismétlödést is. Olvass nyugodtan utâna!

2020. jún. 1. 09:17
 25/32 anonim ***** válasza:
Amúgy miért kellene tudatában lenni-e az interdimenziónális urazónak, az utazás bármely részével is. Más tudatos vagy természeti erő is utaztathatja.
2020. jún. 1. 09:20
 26/32 anonim ***** válasza:

24-es én egyszer éreztem csak deja vu érzést, többször nem középiskolában elmentünk az OMÉK-ra és megálltam a kapuban és egyszercsak jött a deja vu érzés, soha életemben nem voltam OMÉK-on, szoval a múltbeli tapasztalataimnak ehhez semmi köze nem volt, már kialakult esemény se volt, szóval tőlem független múltban nem tapasztal rendezvény, szóval múltbeli dolgokkal nem kavarodhatott.

Majd utána olvasok, de mindezeket csak azért írtam, mert már érzékeltem hogy a társaság elkezdte a vita partit, és azért írtam egy pici oldó teóriát, aminél ha olvastad írtam, hogy tudom hülyeség, de azért írtam, hogy inkább mosolyogjatok, mint vitatkozon a nem nyitott tábor és a nyitott tábor.

Ez is tény 25-ös, hogy nem kell tudatában lennie az utazónak, de mégis könnyebb dolga van, ha tudja, és tudatos, mert akkor érti és nem azon meditál, hogy mégis ez most mi volt, mert nehezebb nem tudni, mint tudni, mert akkor nem gyötri az embert a bizonytalanság érzése, mert könnyebb érteni, tenni, és elfogadni. Érted? Tudom ez ellen is vannak ellenérvek, hogy nem biztos hogy jó ha tudja, mert nem biztos hogy el tudja fogadni és etc. De a bizonytalanság szerintem neccesebb.

2020. jún. 1. 10:29
 27/32 anonim ***** válasza:

*tőlem független múltban nem tapasztalt esemény javítva

Nekem deja vu-m volt a kérdezőnek nem, mert ő le tudja írni mindkét születésnapját részletesen, nekem csak egy bevillanás volt abban a másodpercben hogy jé ez már volt, de csak ennyi, és kb. 10 percig ezen gondolkoztam miután inkább abbahagytam és az OMÉK-kal foglalkoztam mert nagyon megterhelő volt járatni ezen a gondolataimat, mert ott volt egy blokk ami semmilyen fajta emlékképet nem hozott elő, de ismétlem életemben nem voltam se előtte se utána ilyen rendezvényen.

2020. jún. 1. 10:32
 28/32 Miss Endzsi ***** válasza:
Az én deja vu-im kiskoromban olyanok voltak, hogy előre meg tudtam mondani magamban mi fog történni, és úgy is lett. Volt egy igen durva, amikor szóról szóra tudtam a párbeszédet, helyszínt másodpercekkel előtte. A leggyakrabban csak pillanatokkal előtte tudtam, de ez az egyszer teljesen más volt. Abnormálisnak tűnt, és még sok más ilyen furcsa dolog történt velem itthon.
2020. jún. 1. 11:05
 29/32 A kérdező kommentje:

Nekem is volt sokszor dejavum. Es nalams is elofordult hogy amikor jött az erzes, tudtam hogy mi fog tortenni..

Volt hogy valora valt amit almodtam par napon belul, nem pont ugyanugy, de a fo dolog megegyezett es megtortent. Ahj igazabol nem tudom magam rendesen kifejezni, zavaros es erdekes az egesz:)

2020. jún. 1. 12:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Több ezer éve találkozik az emberiség a josló gondolatokkal. Kasszandra is ezért létezet. Számos írodalmi, filózofiai, és nem csak vallásos műben jelenik meg ez az öröké kérdéses esemény már év ezredek óta.
2020. jún. 1. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!