Multiverzummal kapcsolatos érdekes történetek?
Veletek volt már valamilyen fura az életetek során ami bizonyítaná hogy létezik multiverzum?
Életem során történt már pár érdekes dolog, az egyik az hogy én úgy érzem 2x ünnepeltem a 6. évemet.. Annyira bennem maradt ez az emlék, hogy teljesen ki voltam akadva kiskoromban, hogy megint ugyan azt a születésnapomat ünneplem.. És jöhetnek a szkeptikusok hogy honnan tudnám hogy hány éves voltam iskolába se jártam stb, de kiskoromban sokat foglalkoztak velem és tanítgattak számolni, ilyenek. És bennem van mai napig az érzés, és az emlékek hogy valami nem stimmel..
9-10
Ja, hogy deja vu-re gondoltál. Az tudtommal nem szokott olyan mértékű lenni, mint amit a kérdező leír.
VR vallás alatt az "agyak a tartályban", vagy "szimulációs" elméletet érted?
#12 ""szimulációs" elméletet"-et éren rajta.
Nagyjából minden felnőtt embernek vannak olyan tapasztalatai, amik sem a valóban létező szem és agy pillanatnyi zavarával, sem a régebbi több hasonló esemény emlékekben összemosodássával és akkár késöbbi eseményekkel összevetve zavaróan nagy gasonlóságot mutat.
De olyan kiszámíthatatlan eseményekről, is nagyon sok ember számol be a megtörténtük elött, sokszor úgy hogy csak a bekövetkeztekor tudják meg, hogy az akkor még csak a jövő volt.
A családi fotók mit mutatnak? Gondolom csak az egyik 6. szülinapodról, tortádról stb. vannak fotók.
Próbáltad már azt, hogy a nem fotózott 6. szülinapodról leírsz pár emlékképet, majd megnézed az 5. vagy 7. szülinapod képeit, hogy ráismersz-e? Hátha csak összecsúsztak az emlékek.
Simmán lehet, egy szokásos Mandela-effektusos dolog.
A gyerekek születésnapja sokszor ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!