Belehet lépni emberek álmaiba?
A tudomány jelen állása szerint nem tudunk kirepülni a testünkből, és 'beleszállni' egy másik ember agyába, amíg az alszik. Ennek megfelelően, aki neked itt azt állítja, hogy ő szerinte ez lehetséges, az hazudik.
Olyat viszont olvastam, hogy két tudatos álmodó egymás KÖZVETLEN KÖZELÉBEN merül álomba, miközben beszélnek egymáshoz, ily módon hasonló álomkörnyezetet alakíthatnak ki, mintegy "összeegyeztetik" az álmaikat. Hogy ez mennyire lehetséges, nem tudom, de még ez esetben sem arról van szó, hogy egymás álmában lennek, csupán hasonlót álmodnak, esetleg egymást is "beleálmodják".
Én mellesleg el nem tudom képzelni, hogy ez bárkinek is sikerülhet, nagyon abszurd...
Az agykontrollon belül szó van ilyesmiről, hogy hogy kell, egy agykontrollos barátom mondta. Ha hiszel az ilyesmiben, akkor keress rá.
De amúgy:nem. :D
Ha abszurdnak tartod és nem hiszed az egészet, akkor lapozz tovább és ne itt idétlenkedj a másik lepontozásával. A tudomány kategóriában nem mered osztani észt, mi?!
Castaneda írja valamelyik könyvében, hogyan is működik ez a más álmába belépés. Valami ilyen jellegű közös gyakorlatokat is csináltak, sikerrel.
Az álmodás művészete című könyvében olvastam, úgy emlékszem. Érdemes olvasgatnod azt is, álom témában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!