Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik azok a párhuzamos univerzu...

Mik azok a párhuzamos univerzumok? Mivel párhuzamos és hol? A térben? Időben? Anyagban? Vagy ott is vagyok én, csak más fejlődésen mentem ott keresztül?

Figyelt kérdés

ma 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy képzelem el én, hogy vannak olyan párhuzamos univerzumok ahol élsz és olyanok is nyilván ahol nem vagy jelen egyáltalán, vagy már lejárt az időd, értsd meghaltál.

Viszont olyasmit is olvastam hogyha még nem jött el az időd nem biztosan látsz fényt, vagy alagutat hanem a tudatos/lelked a legmegfelelőbb párhuzamos univerzumba költözik át és éled tovább az életed úgy, hogy fogalmad sincs róla, hogy meghaltál a másikban.

Vagyis még van feladatod addig nem távozol ami egybevág a halál közeli állapotban lévő emberek sztorijaival hiszen sokan beszámoltak arról, hogy hallottak egy hangot ami mondta telepatikusan, hogy vissza kell mennie, még nincs ott az ideje.

Ki tudja mi igazság van benne, de szerintem nem olyan elképzelhetetlen.

ma 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!