Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megvilágosodott emberek, ti...

Megvilágosodott emberek, ti hogyan álltok azokhoz, akik még tévelyegnek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 11:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%
Annyi itt a GyK-n a sötét ember, hogy elnyomják a megvilágosodottakat, tehát nincs mód viszonyulni.
2020. máj. 11. 18:29
 12/33 anonim ***** válasza:

#2 jelezném ,hogy az egész .... amit írtál az elejétől a végéig.

#1 Csak akkor tudod, felkapcsolni nekik a lámpát ,ha készen állnak rá, de nekik kell megtenni a az első lépést ,ahogyan a#3 is írta ,ha segítséget kér.

#5 attól függ ,hogy mit értünk megvilágosodás alatt.

A kérdezőnek a lejjebbi komentje teljesen igaz.

A megvilágosodott, ember(tudatos), teljesen máshogy reagálja le a helyzeteket.

Sajnos itt nem mindenki olyan aki válaszol, pedig feléjük ,volt célozva a kérdés.

Én személy szerint tudatos embernek nevezném nem megvilágosodottnak, tudják és értik az élet és az energiák működését!

2020. máj. 11. 19:19
 13/33 anonim ***** válasza:
27%
Szóval nálatok ezotériásoknál a "megvilágosodott" az egy jelszó a komplett idiótára? Látjátok kezdem én érteni miről van itt szó :D
2020. máj. 11. 20:14
 14/33 anonim ***** válasza:
45%
Utolsónak jelezném igen, van aki erre besérűl ,van akiről lepereg. Ha szted az vagyok ,akkor nekem úgyis jó ha nem gondoltad komolyan úgyis jó ,pont ez a lényege ,hogy én tudom ,hogy mi vagyok ,miként reagálom le a dolgokat.
2020. máj. 11. 20:23
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jó lehet neked :D Én meg képzeld a valóságban élek az sem rossz kipróbálhatnád
2020. máj. 11. 21:14
 16/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok hozzá, mindenképpen ki fogjuk próbálni.
2020. máj. 12. 13:35
 17/33 anonim ***** válasza:
61%

" el kell menni munkahelyre, boltba, orvoshoz, fodrászhoz stb. és a konfliktusokra valahogyan reagálni kell."

Ezt csak te hiszed, mert azonosulsz az elmével, ami ezt mondja.

2020. máj. 12. 13:40
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb reagálás a nem reagálás.
2020. máj. 12. 13:41
 19/33 anonim ***** válasza:
68%

Most elképzelem, ahogy az ezotériások végignézik, ahogy egy tolvaj elveszi a kezükből a slusszkulcsot, majd elhajt az autójukkal.

És nem reagálnak semmit.

Fantasztikus. :DD

2020. máj. 12. 13:44
 20/33 A kérdező kommentje:

"A legjobb reagálás a nem reagálás."

Ez úgy értendő, ha Marcsika előadja neked az izgalmas dolgait az irodában, akkor úgy csinálsz, mintha nem is hozzád szólna?

Vagy a boltban bunkó az eladó, akkor úgy csinálsz, mintha minden ok lenne, max legközelebb nem abba a boltba mész, vagy ha nincs más lehetőséged, akkor elfogadod, hogy ez van?

Nem kötözködésből kérdezem, csak tényleg szeretném érteni, hogy mit jelent pontosan nem reagálni.

2020. máj. 12. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!