Lehetséges, hogy valami negatív energia van a lakásban?
Figyelt kérdés
Anya már régóta mondogatja, hogy ebben a lakásban van valami negatív energia.
De én is érzem. Pesten kollégista vagyok, ott jobban érzem magam, jól alszok. Ha itthon vagyok, szorongok, nagyon rosszul alszom. Tegnap is kint voltam, energikusnak éreztem magam, de ahogy hazajöttem, beléptem a lakásba, az életkedvem is elment. Ha itthon vagyok, mindig elkap a levertség és a rossz kedv.
Miért van ez?
2020. máj. 7. 13:07
11/11 anonim válasza:
Sokan meg tudják maguknak tisztítani, függ az energia mértékétől erősségétől és attól is ,hogy milyen energiával rendelkezik aki meg akarja tisztítani. Függ attól ,hogy csak egy bevitt rossz energia, vagy akár egy fájdalmas beszélgetés ,veszekedés, haláleset által került be és így tovább, vagy esetleg külső beavatkozás által, ahhoz már szinte mindenkinek segítséget kell kérnie. A mécses gyújtás tisztít és a füstőlő is tisztít, a vízről így még nem halottam ,de a víz is tisztító energia, a sóhoz nem tudok szólni semmit személy szerint sztem. nem is jó, de attól még jó lehet ,csak én nem tudok róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!