Lehetséges, hogy valami negatív energia van a lakásban?
Anya már régóta mondogatja, hogy ebben a lakásban van valami negatív energia.
De én is érzem. Pesten kollégista vagyok, ott jobban érzem magam, jól alszok. Ha itthon vagyok, szorongok, nagyon rosszul alszom. Tegnap is kint voltam, energikusnak éreztem magam, de ahogy hazajöttem, beléptem a lakásba, az életkedvem is elment. Ha itthon vagyok, mindig elkap a levertség és a rossz kedv.
Miért van ez?
Minden lakásban vannak energiák, pozitív ism negatív is, az egyensúly a lényeg.
Sokat számít a tájolás, akár egy ágyé is...
Nem a lakásban van a negatív energia, hanem az emberekben. Lehet anyukád mélyen elnyomott negatív energiáját érzed.
Én állandóan érzem mások negativitását, emiatt pedig iszonyúan lefáradok mások társaságában. 2 óra mások társaságában, olyan mintha 1 napig nem aludtam volna.
Van egy rokonom, aki ha jön hozzánk látogatóba nagyon erős negatív energiát hagy maga után.
Nekem az segít (lehet csak pszichésen), hogy kitakarítok miután elmegy. Porszívó + felmosás és gyújtok egy füstölőt.
Nézz szét az otthonodban mik azok a dolgok, amik nem jó érzéssel töltenek el és dobd ki őket. Először a környezetedet tisztítsd meg és utána a lelkedet.
Pont ilyen volt nekem is. Előzménye, hogy sok éve apai mamám ott halt meg szilveszterkor.
Nekem a szobában volt az a nagy kihajthatós tükör az ággyal szemben.
Otthon mindig féltem főleg este, mindehol kapcsolgattam fel a villanyt nagyon féltem este kimenni wcre villanyia alig mertem felkapcsolni. Albérletben pesten nem féltem és a saját házamban most sem.
Lehet benne valami ha nem is " lelkek" de anyudról vagy vmi negatív biztos.
Talán nem kéne a félelemmel azonosulnod, és akkor nem is létezne semmilyen szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!