Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valami...

Lehetséges, hogy valami negatív energia van a lakásban?

Figyelt kérdés

Anya már régóta mondogatja, hogy ebben a lakásban van valami negatív energia.

De én is érzem. Pesten kollégista vagyok, ott jobban érzem magam, jól alszok. Ha itthon vagyok, szorongok, nagyon rosszul alszom. Tegnap is kint voltam, energikusnak éreztem magam, de ahogy hazajöttem, beléptem a lakásba, az életkedvem is elment. Ha itthon vagyok, mindig elkap a levertség és a rossz kedv.

Miért van ez?

2020. máj. 7. 13:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És mit lehet ez ellen tenni?
2020. máj. 7. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden lakásban vannak energiák, pozitív ism negatív is, az egyensúly a lényeg.

Sokat számít a tájolás, akár egy ágyé is...

2020. máj. 7. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem a lakásban van a negatív energia, hanem az emberekben. Lehet anyukád mélyen elnyomott negatív energiáját érzed.

Én állandóan érzem mások negativitását, emiatt pedig iszonyúan lefáradok mások társaságában. 2 óra mások társaságában, olyan mintha 1 napig nem aludtam volna.

2020. máj. 7. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rokonom, aki ha jön hozzánk látogatóba nagyon erős negatív energiát hagy maga után.

Nekem az segít (lehet csak pszichésen), hogy kitakarítok miután elmegy. Porszívó + felmosás és gyújtok egy füstölőt.

Nézz szét az otthonodban mik azok a dolgok, amik nem jó érzéssel töltenek el és dobd ki őket. Először a környezetedet tisztítsd meg és utána a lelkedet.

2020. máj. 7. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vízér, stb, elektroszmog. Keress egy jó szakembert aki ezzel foglalkozik. Nagyon sok komoly betegséget okoz. Nincsen ingyen, de sok bajt tud megelőzni.
2020. máj. 7. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tértisztítást csinálj. Először alaposan rendet raksz, kacatoktól megszabadulsz. Utána alaposan kiszellőztetsz. Megfürdesz. Minden helyiségben gyújtasz egy mécsest (tűz elem). Megáldasz egy tálka vizet (víz elem) és egy tálka sót (föld elem), valamint egy füstölőt és/vagy csengőt (levegő elem). Bejárod a helyiségeket a vízzel, befröcskölöd, és kéred a víz energiáját, hogy tisztítsa meg (sarkokra különös tekintettel, ahol megreked az energia). Sóval ugyanez. Meggyújtod a füstölőt és körbejársz vele a helyiségekben. Csengővel végigcsengeted a helyiségeket. (Tapsolni is jó helyette.) Végül megköszönöd a segítő energiáknak, eloltod a füstölőt meg a gyertyákat, és kiszellőztetsz, sót felporszívózod.
2020. máj. 7. 22:36
 7/11 anonim válasza:
100%

Pont ilyen volt nekem is. Előzménye, hogy sok éve apai mamám ott halt meg szilveszterkor.

Nekem a szobában volt az a nagy kihajthatós tükör az ággyal szemben.

Otthon mindig féltem főleg este, mindehol kapcsolgattam fel a villanyt nagyon féltem este kimenni wcre villanyia alig mertem felkapcsolni. Albérletben pesten nem féltem és a saját házamban most sem.

Lehet benne valami ha nem is " lelkek" de anyudról vagy vmi negatív biztos.

2020. máj. 8. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem kéne a félelemmel azonosulnod, és akkor nem is létezne semmilyen szellem.

2020. máj. 8. 11:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A lakás energiája is lehet, de ahogy egyikünk mondta, akár anyud energiája is lehet!
2020. máj. 11. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha a lakásból àrad, mit lehet ellene tenni?
2020. máj. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!