Álmomban gyakran repülök. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Már megint repültem álmomban. Már unom. Fentről látok dolgokat, repülök. Ez utalhat arra hogy képes vagyok valamire? Kérlek, ne törekedjetek arra hogy kigúnyoljatok, vagy lehúzzatok. Így is depis vagyok, és nem találok kiutat az életemből, amit szinte csapdának érzek. Szóval, van elég bajom, nem kell rátenni egy lapáttal.2020. máj. 3. 13:01
1/8 anonim válasza:
A repülés akkor jön, ha álmodban el tudsz lazulni. Ez történt, a felülről látás meg egy kivetítés, ami rendben van.
2/8 anonim válasza:
Unod? Nekem sajna ritkán van amikor repülök álmomban. Én olyankor elrugaszkodok a talajtól és úgy úszok a levegőben, mint ahogy a vízben szoktak, tök jó.
Amúgy a repülés álomba a legegészségesebb. Azt jelenti, hogy igazán relaxált vagy, és felszabadult. Olyankor a szervezet a tartalékait energiával látja el.
3/8 anonim válasza:
A szervezeted elkezdte gyógyítani magát, lelki szinten is. A repülés álomba jó!
4/8 A kérdező kommentje:
# 3. Köszi! Végre valami jó hír. :)
2020. máj. 3. 13:45
7/8 anonim válasza:
Attól függ milyen érzések társulnak hozzá. Ha "mindjárt lezuhanok" valami visszahúz a földre érzés az nem jó (szorongás). Ha szabadon, felhőtlenül szállsz az jó jel, azt jelzi hogy fel tud szabadulni a tudatod, keresed a kiutat magadban abból a helyzetből amiben vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak szállok, és nézegetek körbe. Nincs szorongás, szabad vagyok. Én sem hiszek nagyon a spiritualitásban, de úgy tűnik én mégis spiri vagyok. Pár éves voltam csak, mikor anyám anyja, a nagyanyám meghalt. Utána álmomban megjelent az arca. Folyton öngyilkossági kényszert érzek, napi szinten. De bármennyire szeretném, nem tehetem meg. Félek hogy mi van a halál után. Habár kaptam jelet, egyszer, tavaly. Akkor is öngyilkosságon gondolkodtam, később a buszmegállóban összetört az ablak. Pont mellém hulltak a darabjai. Állítólag ez egy jel volt, hogy nem tehetem meg. Álmomban gyakran visszatérek a múltba és keresek tárgyakat, keresek valamit nagyon. Úgy tűnik önmagamat keresem. Kerestem már egy gyerekkori képemet is álmomban. Anyám minden képemet eldobálta, vagy nem tudom mit tett velük. Mindig is arra törekedett hogy ne létezzek...nehéz elmagyarázni. De nagyon elnyomtak engem. Véletlenszerű időpontokban térek haza, -álmomban a régi házunkban. De félek bemenni mert tudom, hogy anyám folyton veszekedik a nővéremmel. És nem merek bemenni a házba. Úgy tűnik, próbálom feldolgozni a traumákat, amiket átéltem. Ezért szerintem ez nem hülyeség, ez egy kegyetlen élet, amibe születtem. Fel lehet-e valaha is dolgozni vajon, azt amiket okoztak nekem?
2020. máj. 4. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!