Mit jelenthet, ha a láva gyakran megjelenik álmomban?
Múltkor egy kis házban voltam, aztán bejött a láva és fel kellett másznom valamire miatta, de ha beletettem a lában nem is fájt igazán, mintha valami leves lett volna, de ugyanakkor láva volt egyértelműen.
Ma meg olyat álmodtam, hogy a hóban fentebb akarok menni de láva jön ki belőle és így elkezd a lábamon a cipő picit égni, de semmi maradandót nem okozott, hóba tettem és nehezen de elállította az égést. mintha a tudatom irányította volna. mit jelenthet?
Akkor gondolkodj rajta, mit jelenthet számodra a láva, hogy érezted magad álmodban, ugyanis az álmod rólad szól, és neked mást jelenthet, mint másnak.
Pl. nekem egy időben az volt a visszatérő álmom, hogy kutyák kergettek, én meg hajszál híján tudtam csak elmenekülni tőlük, aztán egyszer csak rájöttem, hogy ezek a kutyák bizonyos családtagjaimat jelképezték, és azt a nem túl jó kapcsolatot, ami velük volt, elkezdtem ezeken dolgozni, magamban, kiállni magamért velük szemben, vagy olyan is volt, akivel megszakítottam a kapcsolatot, ez a visszatérő álom pedig egyszer csak megszűnt. Vagyis így jelezte a problémát, amin dolgoznom kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!