Gyakran szeretkezem másokkal álmomban, ez mit jelenthet?
Alapból sosem vonzott túlzottan a szex, csak és kizárólag egy emberrel, akiben teljesen megbízok.
Szóval az egyéjszakás kalandok akkor sem vonzottak, amikor szingli voltam, most meg amúgy is van barátom, szigorúan monogám vagyok.
Nincs baj a szexuális életünkkel, nagyon szeretek vele lenni.
Viszont újabban sokszor álmodom, hogy mással vagyok.
Eleinte egy shemale-lel (nő, akinek hímvesszője van - nem zavart, amúgy se ítélek el senkit) majd egy férfi kollegámmal voltam - közben az járt a fejemben, hogy az itt tanultakat alkalmazhatom a párommal, majd álom közben erős bűntudatom lett, vissza akartam csinálni az egészet.
Később még volt ilyen álmom, ott azt hiszem nem is emlékeztem a való világra, és hogy van párom.
Ma pedig nagyin fura álmom volt - egy nővel (régen ismerősünk volt, de aztán nagyon eltávolodott, megváltozott. Erre a nőre hasonlított kinézetre, de amúgy egy teljesen másmilyen ember volt)
Ez a nő azt hiszem idegen volt számomra, és azt hiszem egy pszichológus. Beszélgettem vele, lelkiztünk (bár én csak arra emlékszem, hogy nem tudtam mit mondani valamire, így egy csomószor csak bólogattam)
Aztán a végén lefeküdtünk - része volt a terápiámnak. Nem emlékszem túlságosan rá, azt hiszem egy kicsit át is ugrotta az agyam azt a részt (a beszélgetést is) de tudom hogy nagyon jó volt.
Később elküldte telefonon a levideózott beszélgetést, de a szex-rész ki volt cenzúrázva - a hang elvileg megvolt (nem mertem hangosan lejátszani) de a kép ki volt takarva.
Még egy nagyon fura dolog: álmomban határozottan 20 éves voltam (mint a valóságban), de amikor visszanéztem a videofelvételt, kisgyerekként láttam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!