Vajon hogyan adták át a plejádiak a mai dns-kódokat az emberiségnek?
Azt lehet olvasni néhány helyen, hogy pár százezer évvel ezelőtt megjöttek ők, és genetikai beavatkozással kialakították a mai emberi génállományt. Itt tehát most nem az elég közismert anunnaki-történetről van szó, hanem plejádiakról.
Hát nem tudom, hogy akkoriban mennyien éltek a Földön, de ezt hogyan lehetett tömegesen megoldani, hogy az idő múlásával mindenkinek megváltozzon a genetikája? Mindenhová nem mehettek el, minden egyes emberrel nem léphettek kapcsolatba. Vajon hogyan történhetett ez a folyamat annak idején?
Nem értek a genetikához, de hogyha teszem azt, csak néhány emberrel kereszteződnek nemi úton vagy mesterséges megtermékenyítéssel, akkor az utódok ehhez nem elegendőek, mert szerintem nagyon hamar felhígul az új hibrid embercsoport genetikája az utána jövő generációkban, akik ugye, csak az eredeti genetikájú emberekkel házasodnak, mert nincsen más. Ha pedig csak egy belterjes kis számú hibrid csoportról van szó, akik csak egymással lépnek kapcsolatba, akkor az meg ellentmond az eredeti állításnak, amely szerint az egész emberiségnek megváltozott a genetikája.
Vagy ezt az egészet, ezt a folyamatot máshogyan kell elképzelni és értelmezni? Van itt valaki, aki jártas ebben a témában?
#13 Rengeteget fel lehet mutatni!
#14 A fenébe, nem is gondoltam, hogy ennyire birtokában vagy a világegyetem összes bölcsességének! Lábaid előtt hever az egész történelem, kérlek, avass be minket, tudatlan halandókat a létezés titkaiba! Hát ugyan ki mástól kéne megtudnunk azokat a dolgokat, amiket tudni vágyunk, ha nem tőled!
De "imádom" én az ilyen vaskalapos embereket! Hát figyelj, olyan szempontból hitkérdés, hogy nem fognak
elénk állni az akkor élt emberek meg a földönkívüliek, hogy na, akkor elmondunk mindent, hogy hogyan történt. Arról meg nem is beszélve, hogy sok mindent mondtak meg írtak már a közelmúlt meg általában a modern kor történelméről is, amiről kiderült, hogy nem is úgy volt. És ez csak a közelmúlt, nem sok ezer év!
A történelem az baromira nem egy fekete-fehér szilárd dolog, hanem nagyon is képlékeny, szimbolikusan fogalmazva.
De ismétlem már többedszerre, hogy nem vitának szántam a kérdést! Neked meg a hozzád hasonlóknak nem is kell elhinni semmi ilyesmit. Nem is értem, hogy miért vagytok ebben a kategóriábanban állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!