Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon hogyan adták át a...

Vajon hogyan adták át a plejádiak a mai dns-kódokat az emberiségnek?

Figyelt kérdés

Azt lehet olvasni néhány helyen, hogy pár százezer évvel ezelőtt megjöttek ők, és genetikai beavatkozással kialakították a mai emberi génállományt. Itt tehát most nem az elég közismert anunnaki-történetről van szó, hanem plejádiakról.

Hát nem tudom, hogy akkoriban mennyien éltek a Földön, de ezt hogyan lehetett tömegesen megoldani, hogy az idő múlásával mindenkinek megváltozzon a genetikája? Mindenhová nem mehettek el, minden egyes emberrel nem léphettek kapcsolatba. Vajon hogyan történhetett ez a folyamat annak idején?

Nem értek a genetikához, de hogyha teszem azt, csak néhány emberrel kereszteződnek nemi úton vagy mesterséges megtermékenyítéssel, akkor az utódok ehhez nem elegendőek, mert szerintem nagyon hamar felhígul az új hibrid embercsoport genetikája az utána jövő generációkban, akik ugye, csak az eredeti genetikájú emberekkel házasodnak, mert nincsen más. Ha pedig csak egy belterjes kis számú hibrid csoportról van szó, akik csak egymással lépnek kapcsolatba, akkor az meg ellentmond az eredeti állításnak, amely szerint az egész emberiségnek megváltozott a genetikája.

Vagy ezt az egészet, ezt a folyamatot máshogyan kell elképzelni és értelmezni? Van itt valaki, aki jártas ebben a témában?

2020. ápr. 30. 10:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nyilván ők tudják. Hátha lassan nyilvánosan is megjelennek...
2020. ápr. 30. 11:29
 2/27 A kérdező kommentje:
#3 Miért, te talán értesz hozzá? Miért nincs értelme? Kérdezd meg azokat, akik ezt írják! Hogyha esetleg értesz is hozzá, akkor egy pillanatig se hidd azt, hogy fel vagy jogosítva a fölényeskedésre meg a trollkodásra! Egyébként szerintem egyáltalán nem értelmetlen, amit írtam.
2020. ápr. 30. 11:30
 3/27 anonim ***** válasza:
24%

Hadd idézzelek téged, kedves Kérdező: "Kérdezd meg azokat, akik ezt írják!"

Más életterületeken is ilyen nagyfokú hatékonysággal állsz a forráskritikához? Egyszerűbben írom, hogy te is megértsd: mindent elhiszel, amit leírva látsz? Válaszodat indokold.

2020. ápr. 30. 11:38
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem mindent hiszek el, de ezt az alaptémát igen, csak a módját nem tudom. De leírom azt is, amit itt állandóan figyelmen kívül hagynak, hogy a kérdés azokhoz szól, akik hisznek benne. Na, világos voltam?
2020. ápr. 30. 12:18
 5/27 anonim ***** válasza:
21%
Akkor meg minek a kérdés? Ha valamiben eleve hinni kell, akkor úgyis azt hiszel, amit akarsz.
2020. ápr. 30. 12:26
 6/27 A kérdező kommentje:
#8 Igen, azt hiszem el, amit akarok, de hogy pontosabb legyek, azokhoz szól a kérdés, ha vannak itt, akik jártasak ebben a témában, és kifejtik a kérdésre a választ. Azt már valószínűleg el fogom hinni, mert tudom, hogy egy nálam nagyobb tudású ember álláspontjáról van szó. Hogyha lenne itt ilyen, akkor elgondolkodnék a válaszán, és ha esetleg lenne kérdésem a válasza után, vagy esetleg mégsem tartanám hihetőnek, akkor leírnám azt is.
2020. ápr. 30. 12:35
 7/27 anonim ***** válasza:
21%

" Azt már valószínűleg el fogom hinni, mert tudom, hogy egy nálam nagyobb tudású ember álláspontjáról van szó"

Honnan tudnád? Hogy egy hitkérdésre valaki leírja, hogy ő miben hisz?

Ennyi erővel akkor most én is nagyobb tudású ember lettem, hisz megválaszoltam a kérdést, pendrive-on. Ez egy olyan biopendrive volt, amit az ember valagába csatlakoztatva assembly kódolással lehetett átírni a DNS-t. Akkor ezt mostmár valószínűleg elhiszed?

2020. ápr. 30. 12:42
 8/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igaz, de nem tudom. De olyan ember kéne, aki jártas az ezotériában, nem pedig trollok, akiknek nincsen keresnivalója ebben a rovatban.
2020. ápr. 30. 13:39
 9/27 A kérdező kommentje:
De hogyha esetleg éltél több százezer évvel ezelőtt, és láttad ezt a folyamatot, akkor leírhatod a tapasztalataidat. Na, most én is trollkodtam egy kicsit?
2020. ápr. 30. 13:42
 10/27 A kérdező kommentje:
A végére pontot akartam írni a kérdőjel helyett, de nem lényeges.
2020. ápr. 30. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!