Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akire sokat gondolunk előbb...

Akire sokat gondolunk előbb utóbb felbukkan az életünkbe? Ti is tapasztaltátok már ezt?

Figyelt kérdés

Én már igen. Eszembe jut, nem is egy környéken élünk már, de biztos, hogy látni fogom.

Veletek is történnek hasonló dolgok?

2020. ápr. 29. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nagyon furcsa fintora ez az életnek.

21/L

2020. ápr. 29. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Valaki akkor bukkan fel egy bizonyos környéken, ha arra akad dolga, akkor is, ha nem gondolsz rá. Ha pedig semmi oka nincs rá az embernek, hogy egy bizonyos környékre menjen, akkor nem is fog odamenni, akármennyit gondolsz rá.
2020. ápr. 29. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem a gondolat a lényeg, hanem hogy a gondolat által elhívod magadban az illető eszenciáját. A magad eszenciáját is érezheted, ha befelé fordítod a figyelmedet, arra, aki vagy.
2020. ápr. 29. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:

"hanem hogy a gondolat által elhívod magadban az illető eszenciáját."

Ezt kifejtenéd? Mit jelent ez? És hogy lehet köze ennek a találkozásoknak?

2020. ápr. 29. 17:07
 5/7 anonim válasza:
100%
Velem is többször fordult már elő, pl megéreztem, hogy az exemmel összefutok, akivel évek óta szakítottunk, nem is élünk egy városban és nincs is sok dolga errefelé, de szerintem van erre az amúgy fura jelenségre valamilyen logikus magyarázat. Az biztos, hogy érdekes dolog a tudatalatti
2020. ápr. 29. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom elhinni, hogy létezne ennyi véletlen.
2020. ápr. 29. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs erre logikus magyarázat. Nincs olyan hogy pl. egy ismerősöm sokat gondol rám és nekem meg valamiért eszembe jut hogy menjek erre meg arra.

Azért mert nem tudod elhinni hogy van ennyi véletlen attól még nem azt jelenti hogy nem is lehet

2020. ápr. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!