Ti mit gondolnátok arról az ismerősötökről aki eljátsza, hogy elrabolják mondjuk a földönkívüliek és mindenhonnan letörli a profilját, csakhogy ne találj rá?
Jóban lettem itt egy nővel, jól elirogattunk, elbeszélgettünk még facebookon is. Én megosztottam vele azokat a dolgokat amikkel iszonyú sokat dolgoztam: Csakrákról mindent, csakra nyitások stb.
Írtam neki, de valószínű, hogy mindenhonnan letiltotta a profilját. Nagyon sok mocskos alakkal volt már dolgom, de róla nem feltételeztem volna. Elég nagy csalódás. Ti mit gondoltok az ilyenekről? Volt már veletek is hasonló?
Hát jól van kedves Dien nevű felhasználó.
Vagy látod ezt vagy nem. De én már rád találtalak.
Vannak rendőr ismerőseim. Azt mondtam, hogy az unokanővérem vagy és egy ideje nem hallunk felőled.
Jól tudom már, hogy hol laksz. A húsvéti ünnepekre már a közeledbe fogok lakni.
Mondtam, hogy agresszív bosszúálló vagyok.
Elegem van már abból, hogy csak kihasználnak, hülyének néznek és eldobnak.
Meg fogom keseríteni az életedet.
Én tudom, hogy te hohyan nézel ki és ez alapján találtak rád a rendőrök. Nemsokára tájékoztatni fognak téged is, hogy kerestelek.
Te azonban nem tudod, hogy én hogyan nézek ki, mert a hugom képe van fenn a facebookon....
Mondtam, hogy már sokszor volt hasonló dolgok velem.
Csak most nem várom azt meg, hogy felkeress és nyavalyogj nekem. Most én megyek el hozzád.
Most lett elegem.
Addig játszd el, hogy elraboltak és addig játszd el, hogy meghalltál, amíg csak megteheted, hogy színleled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!