Ti mit gondolnátok arról az ismerősötökről aki eljátsza, hogy elrabolják mondjuk a földönkívüliek és mindenhonnan letörli a profilját, csakhogy ne találj rá?
Jóban lettem itt egy nővel, jól elirogattunk, elbeszélgettünk még facebookon is. Én megosztottam vele azokat a dolgokat amikkel iszonyú sokat dolgoztam: Csakrákról mindent, csakra nyitások stb.
Írtam neki, de valószínű, hogy mindenhonnan letiltotta a profilját. Nagyon sok mocskos alakkal volt már dolgom, de róla nem feltételeztem volna. Elég nagy csalódás. Ti mit gondoltok az ilyenekről? Volt már veletek is hasonló?
Látom másnak is vannak hasonló tapasztalatai. Nem én nem vagyok Attila és nem trollkodásképpen írtam ezt ki.
Én Krisztina vagyok. Nem írom ki, hogy kiről van szó, de remélem, hogy látja. Mert én nem a háta mögött beszélem ki, ahogyan valószínűleg ő tette velem.
egyes vagyok
"Elkezdem egy ingyenes Mágia oktató oldalt." Miért is?
egyes vagyok
A lényeg, h gyöngyöt vetsz a disznók elé és még te vádolod őket hálátlansággal. Mit gondolsz, milyen karma felkészületleneknek/bolondoknak/ismeretlen szándékúaknak ilyen információt kiszolgáltatni?
nem tudom....Legutóbb ezt írta:
hallod. ne csinálj idézést
neked nem kell aggódnod semmi miatt szóval ne aggódj
ha túlélem ezt akkor majd elmondom h mi volt. ezt így biztos h nem hinnéd el
de ne hívj senkit. se angyalokat, se démonokat, se plejádiakat, se földönkívülieket
ha bejön olyan hír h koronavírusban haltam meg akkor ne hidd el
Hát ne haragudjatok, de épphogy elkezdte kinyitni a csakráit...Hogyan lehetne nagy bajban. El sem tudjátok képzelni, hogy nekem milyen sok gyötrelmes negatív entitás zaklatásaim voltak. és én már elég régóta alkalmazok mágiát. Elkezdte azt tabúlni amiket tanítottam és erre ezt művelte. Ezt írta és rögtön letiltott mindenhonnan. VAGYIS CSAK HAZUDOTT ÉS ÍGY AKART LERÁZNI. vagy ügye beijedt, hogy valóban hasznosak az én módszereim. Mert ő csak egy kis hazudozós volt. Most meg valószínűleg az én tudásommal henceg másoknak mintha az az övé lenne.
Okés én szívesen látom ha mások tanúlnak. de ne úgy hogy más lopja el tőlem és felvág vele. mert én nem vágtam fel h mekkora ász vagyok stb. ő meg már a legelején hű de fontosnak adta ki magát.
szóval...ez azért elég dúrva. de úgyis fel fog majd keresni mert nem bír el ezekkel a dolgokkal.
megmondom h nagyon sokan ezt művelték velem. mindegyik vissza könyörögte magát vagy hasonló.
Amúgy egy Angyal vagy Démon eljött hozzám és egy papírra azt írta:
Nagyon sajnálom. és rakott ki nekem fájdalomcsillapítókat és Holls cukorkákat.
Vagyis az ő angyala vagy Démona volt az. Vagyis már 100% hogy csak hazudott össze-vissza és mocskosúl lepattintott.
Legalább valaki bocsánatot kért az ő baromságai miatt.
Remélem h látja is ezt. Bár gondolom a takarója alatt bújik meg. nem nézi se a facebookot se a gyakorit.
Tiszta szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!