Hogyan alkalmazzátok a vonzás törvényét? Mit gondoltok a TITOKRÓL?
A lényeg ebben az egészben optimizmus. Hogy mindenhez pozitívan állj hozzá, pozitív gondolkodásmódra tanít.
Ha olvastad volna a könyvet vagy nézted volna a filmet elmondják benne, hogy hogyan is értelmezik Isten fogalmát. De a válasz: Nem! Nem tagadod meg.
Megtapasztalt élményem, nincs amit megoszthatnék veled, mivel szerintem ez az egész agykontrol, áés titok halandzsa úgy ahogy van csak kitaláció, és azok hisznek benne, akik félnek szembenézni a valóság erejével... de a továbbiakban még jobban nem nyitom meg ezt a témát... Ez a véleményem, és erről nem óhajtok vitázni senkivel sem...
Namost ami a második kérdést illeti, a válasz egyértelműen IGEN... Megtagadod Istent, mert nem tőle várod a megoldást, a segítséget... Hanem úgymond alternatív módszereket keresel a probléma megoldására... ergo már nem Istentől várod, hogy segítsen...
Van egy mondat az István a krályban: "Veled uram, de nélküled." Vagy ha már idézetek, akkor "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"... Ezen a vonalon elindulva, Istentől várhatod a segítséget, de az inkább a lelkierő (nem a lélek ereje), és a kitartás, hogy meg tudd tenni azt, amit meg kell tenned... A dolgokat neked kell megtenned, és Isten erőt ad, hogy meg tudd tenni...
A dolgok eme kontextusában bizony az agykontrol Isten elen vétett bűn...
ma 13:59!
Jelentettelek értelmetlen dolgok írása miatt... Nagy valószínűséggel nem fogják levenni (sajnos)...
De Te hogy merészeled Istent definiálni? Isten nem egy ismeretlen, amit ki lehet képletekkel fejezni... Isten maga a csoda... és nem definiálható...
Kedves Bejelentő!
A kérdező kérdésére válaszoltam a Titok című könyvből másoltam ki az idézetet.
Te is hiszel, HITed van valamiben, miért ne lehetne nekem is hinnem valamiben?
És ha kérdezi a gyermekem, hogy ki az isten, ne definiáljam neki?
Igenis abban hiszek, hogy Isten bennünk van, minden egyes emberben. Mi vagyunk akik teremtünk.
Tartsd tiszteletben más hitét, nem csak az létezik ám amiben te hiszel. engedd, hogy abban higgyek, amiben szeretnék. Köszönöm.
Ha megkérdezik a gyerekeid, hogy mi Isten, akkor mesélj valamit, de Istent nem lehet definiálni... Akkor a jóságról, a szeeretetről, a megbocsátásról kell beszélni, valamint arról, hogy hinni kell és küzdeni...
Nem a hiteddel van bajom, az a Te magánügyed... Azzal, ahogy leírtad... A hasonlat elég buta volt...
Ebből uis látszik, hogy ma már minden szennyet engednek megjelenni... És ezek kiszorítják a piacról az értékes irodalmat...
Egyébként meg szerzői jogvédelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!