Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha latom elore a dolgokat...

Ha latom elore a dolgokat akkor van kulonleges kepessegem?

Figyelt kérdés

Mindig vannak bevillanasaim legyen szo emberrol, szituaciorol, allasrol.

Pl allasnal mindig bevillan, hogy valami nem.stimmel egy ido utan tok mindegy miota vagyok ott. Eleg egy olyan uj kollega akinek van valami negativ kisugarzasa... es egyszercsak megalmodom a jovot. Olyankor mindig elkezdek allast keresni es ahogy kilepek a regibol utanna ott mindig tortenik valami. Pl legutabbi tavaly szeptemberben tortent. Felmondtam a penzugyi kontrollingos allasomat. Csak ugy. 1 hetre ra megkerestek angliabol linkedilnen keresztul oktober ota kint vagyok. A volt cegem felet kirugtak mert kiszerveztek a logisztikat azsiaba. Azota beutott a coronaviros ami sokakat rosszul erint otthon. Es ezt is lattam elore hogy valami lesz a vilagban es jobb nekem egy gazdasagilag erosebb prszagban lenni.

Noknel is levagtam mindog kivel lesz kapcsolat kivel csak szex ha elkapom a pillanatot.

2020. márc. 20. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan kapod az adást és egy-egy konkrétan feltett kérdésre jönnek válaszaid, akkor az képesség. Így, hogy néha-néha és összevissza (tehát sem a saját életedre nem tudsz folyamatosan válaszokat kapni, se téged nem lehet információ lecsatornázására kérni) működik ez a dolog nálad, akkor az nem képesség.
2020. márc. 20. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Minden ertelmesebb ember pont igyanigy “érzi” a dolgokat mint Te csak eppen okosabbak annal h utolag beelmagyarázzák...
2020. márc. 20. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valamit érzel, ami jó dolog, és fejlesztened kellene.
2020. márc. 20. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Igen van különleges képességed: bele tudsz utólag magyarázni dolgokat a véletlenekbe. Miért is akarsz jós, jövőbe látó lenni? Túl szűk a világ? Miért nem boldog akarsz inkább lenni? Szerintem az fontosabb, mintsem hogy lássam a jövőt. Jósnak lenni amúgy sem boldogság, sőt.
2020. márc. 21. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!