Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van bármi különleges képessége...

Van bármi különleges képességem, vagy ez csak véletlen?

Figyelt kérdés

Az egész már a születésem előtt elkezdődött. Amikor még csak tervben voltam, a szüleim már érzékeltek fura jelenségeket a házban. Anyut várandósan állandó rémálmok gyötörték, a születésem után pedig szó szerint szellemek látogattak minket. (Anyu mesélte, arra ébredt, hogy sírok, majd egy fura lény jelent meg az ággyal szemben)

Kicsiként én is beszéltem dolgokról, amiket láttam, később pedig meg tudtam mondani a jövőt álmok alapján a legjelentéktelenebb dolgoktól a leendő férjem nevéig.

Gyakran váltak valóra a gondolataim, nem is igényelt komoly koncentrációt.

Álmomban a jövő mellett láttam a múltat, azokat a személyeket, eseményeket, akiknek a születésem, vagy a nagyszülei születése előtt köze volt a családunkhoz.

Máskor egy álom alapján az 50es évek szovjet repülőgépeit írtam le részletesen a páromnak, holott sosem érdekelt a technika (megmondtam, milyen jelek voltak rajtuk, melyik évben tervezték..).

Álmomban gyakran vannak testelhagyásos élményeim, a lelkem gyakran cserél testet állatokkal.

Sikeresen működött esetemben a regressziós hipnózis, bár ez nem csak az én érdemem, de a hipnotizőré is.

Valamint néhány hete nagyon különleges, más dimenziós élményben volt részem.

Véletlen lenne mindez?

21N

2015. okt. 22. 10:53
 1/10 anonim válasza:
42%
Meg ne haragudj de ahogy elkezdted a sztorit már egy harmad kategóriás sci-fi film ugrott be. Bevallom nem hiszek ilyen dolgokban. Az agyunk képes megviccelni minket és ha nagyon beleéled magad az ilyen dolgokba akkor azok egy idő után valóságosnak fognak hatni. Az álmok is egy elég furcsa dolgok, ugyanis mikor az ember felkel utána nem igen emlékszik arra mit álmodott. Később fel lehet ugyan ezeket eleveníteni de az agyunk képes a hiányzó részleteket a saját fantáziája alapján kiegészíteni. Ez egy természetes reakció, de ettől még nem kell párhuzamot vonni az álmok és a valóság között.
2015. okt. 22. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Véletlennek lehet véletlen, de akkor is kezdened kell ezekkel valamit( természetesen fejlesztésre gondolok).

Írj privátot ha szeretnél segítséget, infót, tanácsot kapni.

2015. okt. 22. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
UI: 1#vel ne törödj. Sokan totális tudatlanságuk ellenére is válaszolnak valamely okok miatt.
2015. okt. 22. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Véletlenek nincsenek..nàlam béla megàlmodja velem meg megtörténik..harmadik szem ikerlàng stb.ilyenekbe nem hiszek..a horoszkopba se de azért anno elolvastam a két csillagjegy összeillik e..nem..lehet arra kellett volna hallgatnom nem lett volna bàbeli zűrzavar a fejelmbe

Üdv.

2015. okt. 22. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Fogékony vagy az ilyenekre.
2015. okt. 22. 13:14
 6/10 anonim válasza:
37%

1#

Én nem kötözködni akartam, értelmiségi embernek mondom magam és ha csak nem jössz szembe velem az utcán és mondod azt ezt is megálmodtam akkor ne haragudj de nem hiszem ,hogy hitelt fogok adni ilyen dolgoknak.

Szerintem mindig is volt a plebs hülyítésére épülő iparágak ,amelyek nagyon jól elszórakoztak az egyszerű emberek ostobaságán. Ne álljatok be mögéjük.

2015. okt. 22. 14:37
 7/10 Legoman ***** válasza:

Az 50-es szovjet repülőgépeknek utánanéztél, hogy valóban akkor tervezték-e őket?

A többi viszont érdekesebb.

Nem biztos, sőt szerintem tuti, hogy nem szellemek látogattak téged. Nagy esély van rá, hogy olyan lények, akik a te félelmedből táplálkoztak. Valószínű félős vagy/voltál, és az édesanyád is az (ha nem így van, akkor bocsáss meg). Ha félsz, akkor ők nem fognak elmenni onnan.

A jövő kiszámíthatatlan.

A jövő megjósolása csak, akkor érvényes, hanem nem változtatsz. A jövő a jelenlegi körülményeken alapuló valószínű végkifejletet mondja meg. Ha te megváltoztatsz valamit, akkor a végkifejlet is más lesz, így új jóslásra lesz szükség.

A múltat valószínű az érzékenységed miatt láthattad. Vannak tárgyak, amik ha valakinek sokáig a birtokában vannak, és ha ez a tárgy olyan helyen van, ahol a tulajdonosa körül sok dolog történik, vagy sokszor megfordul ott, vagy a közelében van sokszor (pl.: ruhadarabok, telefon, kedvenc hangszer stb.), akkor mihelyst ezt valaki elajándékozza másnak, akkor az illető megtudja tekinteni korlátozott ideig az előbbi tulajdonosának az életét. Ha te fogékony vagy rá, és sokat fogdostad a tárgyat, vagy többször hozzányúltál, akkor nincs kizárva, hogy áttudtad venni annak energiáit, amit álmodban dolgozott fel az elméd.

2015. okt. 22. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Véletlen.
2015. okt. 22. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem véletlen, lökött vagy. :(
2015. okt. 22. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem is mert linalzgoztunk
2015. nov. 21. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!