Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció létrehozásánál...

Meditáció létrehozásánál tényleg fontos a függőleges gerincoszlop? Fekve, ha még a kezeimet is a csakrákra rakom, mert úgy kényelmes, nem érhető el?

Figyelt kérdés

2020. febr. 23. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Én ülve szoktam törökülésben, hogy függőleges legyen.

De szerintem ez inkább megszokástól függ. Két ismerősöm fekve csinálja, még csodálkoznak is, hogy hogyan tudok lótuszülésben ülni, mert nekik elzsibbadna a lábuk. Mégis tudnak így is meditálni, és a csakrák is aktiválódnak.

Bár a lótuszülés a legnépszerűbb, szerintem igazából mindegy hogyan helyezkedsz el, mert a kényelem a fontos. Ha meg olyan tudatállapotba jutsz, akkor teljesen mindegy, hogy ülsz-e vagy fekszel.

2020. febr. 23. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Elősegiti de bármilyen pózban meditációban lehet lenni

Még missziónariusban is... (éljen a tantra)

A magas energia szint sokkal fontosabb

És a spiri problémák feldolgozása

2020. febr. 23. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha neked fontos, akkor koncentrálj erre, de nem számít. Belül kell magadat tudni elengedni, ahhoz a külső pózok csak eleinte fontosak, amíg megtanulod és megtalálod a saját utadat befelé.
2020. febr. 23. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nekem nem fontos, csak többfelé hallottam/olvastam hogy egyenes vertikális gerincoszlop segíti a tudatosságot, és kíváncsi voltam,hogy tényleg lényeges

2020. febr. 23. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden fontos, így semmi se igazán, ami az elméden kvül van. Segítenek dolgok, de közel 100%áról nem tudsz, a maradék hidd el nem számottevő.
2020. febr. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!