Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet attól rossz kedvem, ha...

Lehet attól rossz kedvem, ha valaki rám gondol és szomorú miattam?

Figyelt kérdés

2020. febr. 11. 00:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"az agy is bocsá ki elektromos hullámokat. akinél nagyon érzékeny az ezek fogadására"

Na, egy pillanat.

Az agy EGYÁLTALÁN nem érzékeny az elektromágneses hullámokra.

Ha érzékeny lenne, akkor egy közönséges csengő vagy villanymotor használata kitépné az agyad.

Azon kívül, hogy az egyik agyterület annyira zavarná a másikat, hogy nem is működhetne az agy.

Ja, és utóbbi pár centire vonatkozik, még a koponyán belül. Ha az agy által keltett, rettenetesen gyenge elektromágneses hullámokat pontosan lehetne mérni kívülről is, akkor nem kéne a pontos EEG mérésekhez lékelni a koponyát.

2020. febr. 11. 15:38
 12/30 anonim ***** válasza:
56%

Annak aki azt kérdezte hogyan úgy hogy realizalod a saját érzéseidet. A másik érzése aki tudja miről beszélek az bármikor megtalálhat és nem állandóan a legváratlanabb pillanatban, ez nem mindegy hogy a masik milyen erős érzelmet bocsájt ki az éterbe tudtán kívül, de tudni kell a saját érdekedben nem el veszni benne, mert akkor azt veszed észre hogy akaratlanul sem a saját életed fogod élni.

Hogy hogy tudod ezt megtanulni szerintem ez mindenkire egyénre szabott, próbálj meditálni a védekezés viszont fontos mert ha nem tanulod meg akkor a másik érzéseiben fogsz elveszni ami azért necc mert nem fogod tudni hogy melyik a te érzésed. Csak mikor x idő után találkozol xx-el vagy xy-al és elmeséli azt amit érzésileg megtapasztaltál bár a hirtelen jött semmiből.

Magyarországon nem fogadják el az emberek az empata létet ez van ez is nehezíti az ilyen emberek életét aki meg nem tud róla annak meg még nagyobb necc.

Idő míg megtalálod a magad technikáját hogy tudod megtanulni kezelni hogy időtől és tértől függetlenül érzekeled a masik érzéseit. Ha megtanultad akkor nem lesz sz*r érzés de akkor is fogod tudni hogy mit éreznek. Mint egy kis zenzor. És aki profi annak már van védőfala es külön tudja választani.

Többször olvasni itt milyen nehéz egy kezdő empatának de mind megtanulta kezelni amilye van.

2020. febr. 13. 10:57
 13/30 anonim ***** válasza:

"Magyarországon nem fogadják el az emberek az empata létet"

Empata?

Tudod, a tükörneuronok léteznek. Ezt mindenki tudja, aki valaha is foglalkozott a témával.

Titokzatos elektromágneses átvitel az meg 𝐧𝐞𝐦 létezik.

2020. febr. 13. 11:00
 14/30 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as mi a szakmád?
2020. febr. 13. 11:16
 15/30 anonim ***** válasza:

Természettudományos területen dolgozom.

Tudod, engem érdekel a világ működése. Ezért aztán olyan területnek is utánanézek, ami nem szigorúan a szakmám.

A konteókért viszont nem rajongok, ezért a különféle szenzációs, de valószerűtlen dolgok általában nem hatnak meg.

2020. febr. 13. 11:19
 16/30 anonim ***** válasza:
31%

Nem elektromos átvitelről van szó hanem rezgésekről.

Vannak rezgések pl. a Földnek is van rezgese a a schumann rezonancia ami biztosítja az élőlények létezéséhez az életfeltételeket. A Nasa űrhajósainak is mesterségesen megy ez a schumman rezonancia mert nélküle necc lenne minden.

528 hz a tudósok óceán szakaszt is tisztítottak.

Rezgés nem ugyanaz mint amiről te beszélsz.

2020. febr. 13. 11:20
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Hogyne, vannak rezgések.

Azt mondod, hogy ez nem elektromágneses.

Akkor mi?

Mechanikai sem lehet, azt érzékelnénk pl. mikrofonnal.

Tehát akkor pontosan milyen rezgés ez?

És mi tudja érzékelni?

2020. febr. 13. 11:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy ezt megértsd többet kéne olvasnod az állatvilágról. Lsd. Elefánt aki megérezte hogy a kislány veszélyben van cunami idején és segítségére sietett kimenekítve éphogy a dühöngő tengerből. Kb. Pár napja láttam a felvételt. És senki nem tudja hogy csinálta, hogy érezte meg mert távol volt tőle még csak azt sem mondható hogy látta, a kislánynál se volt semmi. Vagy pl. Honnan tudta a kutya hogy én foggok tudni csak segíteni neki mikor gyerekként nem tudjuk hogy de az árkádok tetejére került nyilván valaki kidobta. Erkélyről nézve láttam hogy se a gyerekek lentről se a pasi segítségére nem reagál jól. Leszóltam hogy lemegyek segíteni. Kimásztam az egyik erkélyen a pasit arrébb küldtem a kutya az árkádok masik felén és mikor meglátott odajött de csak hozzám. Mivel en nem tudtam átemelni tinédzserként az erkély korláton mert nem kistestű kutya volt a pasinak mondtam mit csináljon es így a kutya érezte hogy megbízhat a pasiban is mert segíteni fog. Na a kutya honnan tudta? Az energiának van rezgése. De vitatkozhattok ezen ugy sem fogtok választ találni rá vagy maximum tudományos ellenvetésekkel próbálja majd mindenki tagadni ennek a természetes és ösztönös dolognak a létét.
2020. febr. 13. 11:39
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

"Az energiának van rezgése."

Jól, van, ennyit az ezotériáról.

Fogadjunk, hogy tükörneuronról az életedben nem hallottál még.

Mindegy: tehát akkor mondhatjuk azt, hogy ez egy ismeretlen energia.

Kérdező, ez így jó neked?

2020. febr. 13. 11:44
 20/30 anonim ***** válasza:

Kedves természettudományos szakmabeli ez természetes hogy nem szereted a kóklereket hidd el én sem. De attól még vannak emberek akik ezt ettől független tapasztalják anélkül hogy beszélnének róla és ezeket a dolgokat tudós emberek is kutatták.

Külföldön szerintem ezen dologról több tudományos anyag van mint kicsiny hazánkba.

A fuldokló ikerpár csecsemő amit nem vett észre anyuka csak a testvére ugyanazt a tüneteket produkálta a testvér mentette meg a testvérét.

2020. febr. 13. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!