Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A családállítás szerint mi...

A családállítás szerint mi lehet az oka annak, ha nem tudok kapcsolódni az emberekhez?

Figyelt kérdés
Nincs ikertestvérem, nem is lett volna, tervezték a születésemet, nem fogadták örökbe, nem váltak el a szüleim, öngyilkosságról, beteg gyerekről sem tudok a családomban, úgyhogy tényleg fogalmam sincs, hogy ezt mihez lehetne kötni. Valami ötlet esetleg attól, aki családállítás tanfolyamot végzett?

2020. febr. 10. 06:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Te jó isten, ahj, de miért az ezotériában keresed a pszichológiai problémát? Légyszi keress rá arra, hogy kötödési stílusok, és olvass!
2020. febr. 10. 20:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Így alakultál. Így tekintettél a világra.

Családállításon belül ez a szimpla önismeret, a személyiségünk nem kóros negatív változásainál a változtatandó, önfeltáró rész.

2020. febr. 11. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Csak óvatosan ezzel... Nekem állítás után a szakember olyan orbitális marhaságot mondott, amit azóta is emlegetek. És nem, nem arról van szó, hogy valamivel nem tudok szembenézni. Pszichológiai problémára nem az ezotéria a megoldás!
2021. febr. 10. 13:29
 14/19 anonim válasza:
24%
a családállítás kamu, mint minden hasonló etetés, a buta hiszékeny embereknek, akik vevők a marhaságokra...
2021. júl. 12. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
És mennyi ember hisz benne mégis...
2021. júl. 12. 16:04
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Itt is sokan hiszik, sőt az értelmes válaszokat lepontozzák sorozatban.
2021. júl. 12. 17:25
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Én a 13-as hsz. vagyok, bevallom, voltam pár éve (akkoriban nagy divat volt, mára mintha kissé lecsengett volna ez a nagy családállítósdi trend) de akkora ezo-s bullshit reakciót kaptam ott helyben, hogy szinte azonnal kiábrándultam belőle.
2021. júl. 12. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Van sokféle, de ugye a kapcsolatok sokfélék, a családállítók is sokfélék. Amit én láttam, abban túlzottnak éreztem a vezető nyomulását. Emellett rendkívül felszínesnek és nem mélyre menősnek az egész elemzést.
2021. júl. 12. 17:32
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
A miénk hihetetlen ezo-s szövegeket mondott, pusztán olyan alapon, mert ő azt úgy gondolta. Azóta jobban utánanéztem, és maga Hellinger is egy csomó beteg nézetet vallott... Ha előre tudom, biztos nem megyek el. Érdemes utánajárni, hogy vélekedet a nemi erőszakról, a vérfertőzésről, stb.! Na pl. ilyen traumán átesett embernek a családállítás nem hogy nem hat szerintem, inkább még árthat is sokat. Én nem ennyire súlyos dologgal mentem közelről sem, de nagyon nem voltam jól az állítás után, és nem is oldott fel semmit sem.
2021. júl. 12. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!