Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A koronavírus hátterében az...

A koronavírus hátterében az 5G lehet?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy az 5G veszélyei mind emberre, mind pedig állatra széles spektrumot ölel fel. dr. Martin Blank, a Columbia Egyetem sejtbiológus professzora, aki az elsők között bírálta az 5G bevezetésének tervét. Szerinte a vezeték nélküli antennák által kibocsátott mikrohullámok egész egyszerűen "roncsolják az emberi sejteket, és idő előtti halálhoz vezetnek." Hágában 300 madár pusztult bele a tesztelésbe. Dr. Martin Blank, a Kolumbiai Egyetem Élettani és Celluláris Biofizikai Tanszékének kutatója. Dr. Sharon Goldberg belgyógyász orvos éa még asorolhatnám a tudósok neveit. Mind egyetértenek azzal,. hogy az 5G veszélyes

5G hálózatok jelentősen megemelik az emberekre nehezedő rádiófrekvenciás elektromágneses terek erejét, és az aláírók szerint ezek a terek bizonyítottan károsak az emberi egészségre és a környezetre.

* * *

Éppen Wuhanban kezdték el ezt a tesztet embereken. Bekapcsolták 2019.októberben az G5 hálózatot. Tudósok figyelmeztettek arra, hogy influenza szerű tüneteket is okoz az g5 sok más mellett.....

Feltevéseim :

1 - Lehetséges, hogy önmagában ez az új koronavírus nem is létezik. Egyszerűen minden Wuhani a g5 hatásaitól betegedett meg. Lehetséges, hogy az emberi szervezet már két három hónap alatt ennyire leépül ennyi elektroszmogtól. Ezt is alátámasztja az amerikai WHO mérései. Miszerint beteg szervezetében egyszer kimutatható a koronavírus, máskor pedig nem. Azaz változik a kimutathatósága. Lehetséges, hogy nem is egy vírusról van szó

Tudjuk, hogy csak kínában haltak eddig meg koronavírusban. Pontosabban Wuhanban. Minden máshol felgyógyultak. Talán véletlen lenne ez is?

2 - Lehetséges az is, hogy létezik egyfajta koronavírus, de ezt az elektroszmogos környezet hatására mutálódott egy közönséges vírus 2019nCo-vá. Azt jelenti, hogy a g5 hálózat életre keltett egy új eddig ismeretlen vírust, ami a saját elektroszmogos környezetében alig gyógyítható. Hiszen Wuhaniak halnak meg, míg máshol felgyógyúltak.

https://www.youtube.com/watch?v=3aGky3hc-qw

Gondolkoztál már azon, hogy az egyre növekvő elektroszmog zavarhatja az agy és más testrészet kommunikációját, fejlődését? Szerinted mennyire biztonságos egyre elszmogosítani a szervezetet? Az utcai szmog mennyire hasonlít az elektromos szmogra?

2020. febr. 3. 12:50
 81/106 anonim ***** válasza:
62%

"Abstract

This article has been retracted at the request of the Editor. After a thorough investigation the Editor-in-Chief has retracted this article as it showed evidence of substantial manipulation of the peer review.

Copyright 2020 Biolife Sas. www.biolifesas.org."

Maguk a szerzők vonták vissza... HHmm, miért? Kitudja... Biztos a tyuggyukkik

2020. nov. 20. 14:54
 82/106 Angel3000 ***** válasza:
91%
Szia! Lehetséges, mert irtò erôs! Nem értem minek engedélyeztek! Furcsa Vilàg van!
2020. nov. 21. 21:36
 83/106 anonim ***** válasza:
100%
Honnan lehet érezni hogy milyen erős az 5G? Mit érzel amit korábban nem?
2020. nov. 21. 22:46
 84/106 anonim ***** válasza:
45%

83

Semmit sem érez, és azzt sem tudná eelmondani, hogy mi az, hogy erős. Főleg, mert 3.6ghz-en megy maximum most, a mikrohullámú net sem "gyengébb", de amíg nem firkálták tele a netet a hülyyeséggel, addiig nem volt baja.

2020. nov. 21. 22:49
 85/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem tőled kérdeztem
2020. nov. 21. 22:59
 86/106 anonim ***** válasza:
22%
Milyen választ vársz, mikor vakteszten régen bebizonyították, hogy a magukat EHS-esnek valló emberek semmit sem éreznek, ha nem tudják, hogy pl. mobilnak kivannak-e téve, vagy nem?
2020. nov. 21. 23:03
 87/106 anonim ***** válasza:
72%
Vannak érzékeny emberek, akik megéreznek minden elektroszmogot. Én is ilyen vagyok. Ha be van kapcsolva a mobil az ágy melletti kisasztalnál már nyugtalan vagyok. Érzem, hogy ott van.
2020. nov. 21. 23:14
 88/106 anonim ***** válasza:
47%

87

Pontosan rólad van szó. Ha nem tudnád, hogy ott a mobil, semmit sem éreznél. Az elektroszmog is alapvetően bullshit

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=DSmp7S7vj3s&t=9s

Egy kis érdekesség

2020. nov. 22. 00:59
 89/106 A kérdező kommentje:
Én is érzem, ha TV, mobil, elektronikai kütyü be van kapcsolva a szobában. A mobil konkrétan még kikapcsolva is idegesít, jeleket ad ki. Érzem az éjjeni asztalomnál. El is teszem onnan mindíg
2020. nov. 30. 10:09
 90/106 anonim ***** válasza:
77%

89

Ideje lenne orvoshoz fordulni, a szorongás alapú hallucinacio nem előnyös.

2020. nov. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!