Ha sokat gondolok arra hogy az utcán pénzt találok akkor bevonzom ezt?
"Az irjon aki hisz benne."
Akkor minek kérded, hogy lehetséges? Te kijelentetted, hogy csak olyanok írjanak akik szerint lehetséges...
Ezt gondold át újra 🙄
Nem, a gondolat nem teremt. Az teremt, ha felülemelkedsz bizonyos korlátozó hiteken. Ha 100%-ig biztos vagy abban, tehát semmilyen kétséget nem érzel azzal kapcsolatban, hogy találsz pénzt az utcán, akkor találni fogsz. A korlátozó hit ebben az esetben a kétség.
Csinálj egy tesztet. Gondolj arra, hogy pénzt találsz az utcán, majd figyeld meg azt a rengeteg kétséget, amit utána érzel. Na, azokat a kétségeket kell kiirtanod magadból.
Egy kétség nélküli embernek eszébe sem jut, hogy nem éri el a célját. 100%-ig biztos benne, hogy eléri, és pont ez a bizonyosság hozza el neki a kívánt eredményt. A tudat teremti a valóságot, nem a valóság a tudatot. Most is épp teremted a valóságod, csak épp a kétségeid és korlátozó hiteid mentén.
#4 vagyok.
Egyébként Jézus ugyanezt tanította, csak szimbolikába bújtatva.
Ő is megfogalmazta az Univerzum egyetlen igaz törvényét, ami a kauzalitás, az ok-okozat, vagyis maga az, ahogy a tudat a valóságot teremti. Ő azt mondta, hogy a gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények még szegényebbek. Itt nem a tényleges szegényekre és gazdagokra gondolt, hanem azokra, akik szegénynek és gazdagnak érzik magukat. Ha gazdagnak érzed magad, akkor felülemelkedsz a pénzzel kapcsolatos korlátozó hiteidnek, és azzá is válsz.
nekem párszor bevállt.
volt h körömreszelőt szerettem volna s azt is találtam az utcán.
fő h kedves, vidám és művészi légy.
tehát nyugodtan és kedvedre valót rajzolj s fess.
vagy bármit végezz amit nagyon szeretsz.
ha jól érzed magad akkor könnyebb bevonzani.
mintha az égiek látnák h te mijen kedves vagy és kedvedre akarnak tenni.
ezt is mindíg gondolom. utánna meg is köszönöm.
mára kisebb rituálé formájában.
azért mert annyira jól esik az h amire gondolok azt megkapom. nem szeretek hálátlannak tünni.
Én már húszezrest is találtam,pont amikor kellett a pénz.
Figyeld az árkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!