Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha nagyon gondolok valamire...

Ha nagyon gondolok valamire hogy az meg fog történni, akkor tényleg meg fog történni?

Figyelt kérdés
Szeretném, hogy megtörténjen és nagyon hiszek benne! Akkor meg fog történni?
2019. szept. 7. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem fog.
2019. szept. 7. 10:58
 2/10 Igazságoska ***** válasza:
83%
Hát ha nagyon hiszel benne, előbb-utóbb teljesülni fog! Csak ne a rosszra gondolj, mert akkor annál rosszabb lesz!
2019. szept. 7. 11:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék vissza menni valahova, mert ott szoktam meg és hiányoznak a többiek! De csak úgy nem mehetek oda vissza, mert nem engedik! De ha nagyon gondolok arra, akkor előbb vagy utóbb teljesül!
2019. szept. 7. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Én azt kívántam a múltkor, hogy ne lássam az öcsémet és most teljesült, mert iskolában van és nem látom! Még a nyári szünetben kívántam! Biztos jó volt ott neked, ha ennyire vissza akarsz menni! Kívánom, hogy teljesüljön!
2019. szept. 7. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Hát így már lehet, hogy nem teljesül, hogy elárultad! Titokban kellett volna tartanod!
2019. szept. 7. 11:09
 6/10 A kérdező kommentje:
# 5/5 Kösz szépen! :/
2019. szept. 7. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Nyugi teljesülni fog, csak ezeket kell betartanod:

-minnél többet beszélj róla másoknak,

-kerüld a negatív gondolatokat,

-csak arra az egy dologra gondolj és légy optimista!

Így bevonzod és teljesülni fog, de nem azonnal!

2019. szept. 7. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Én mindig gondolo arra, hogy megnyerem az 5-ös lottót, de még sosem nyertem meg.
2019. szept. 7. 11:40
 9/10 Fish1 ***** válasza:
Nem a gondolat számít elsősorban, hanem az érzés, ami mögötte van. Ha jó érzéssel gondolsz a dologra akkor előbb -utóbb teljesül. De ha a hiány állapotából indulsz ki ("hiányoznak a többiek"), akkor a hiány állapotát erősíted és így marad kb ugyanez, ami most van.
2019. szept. 8. 04:07
 10/10 anonim ***** válasza:

En is elhittem ,hogy nem lesz semmi baj mikor a nutellas banant es epret tejjel ittam!

Hat megis megtortent a baj...

2019. szept. 8. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!