Ha nagyon gondolok valamire hogy az meg fog történni, akkor tényleg meg fog történni?
Figyelt kérdés
Szeretném, hogy megtörténjen és nagyon hiszek benne! Akkor meg fog történni?2019. szept. 7. 10:57
2/10 Igazságoska válasza:
Hát ha nagyon hiszel benne, előbb-utóbb teljesülni fog! Csak ne a rosszra gondolj, mert akkor annál rosszabb lesz!
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék vissza menni valahova, mert ott szoktam meg és hiányoznak a többiek! De csak úgy nem mehetek oda vissza, mert nem engedik! De ha nagyon gondolok arra, akkor előbb vagy utóbb teljesül!
2019. szept. 7. 11:03
4/10 anonim válasza:
Én azt kívántam a múltkor, hogy ne lássam az öcsémet és most teljesült, mert iskolában van és nem látom! Még a nyári szünetben kívántam! Biztos jó volt ott neked, ha ennyire vissza akarsz menni! Kívánom, hogy teljesüljön!
5/10 anonim válasza:
Hát így már lehet, hogy nem teljesül, hogy elárultad! Titokban kellett volna tartanod!
6/10 A kérdező kommentje:
# 5/5 Kösz szépen! :/
2019. szept. 7. 11:11
7/10 anonim válasza:
Nyugi teljesülni fog, csak ezeket kell betartanod:
-minnél többet beszélj róla másoknak,
-kerüld a negatív gondolatokat,
-csak arra az egy dologra gondolj és légy optimista!
Így bevonzod és teljesülni fog, de nem azonnal!
8/10 anonim válasza:
Én mindig gondolo arra, hogy megnyerem az 5-ös lottót, de még sosem nyertem meg.
9/10 Fish1 válasza:
Nem a gondolat számít elsősorban, hanem az érzés, ami mögötte van. Ha jó érzéssel gondolsz a dologra akkor előbb -utóbb teljesül. De ha a hiány állapotából indulsz ki ("hiányoznak a többiek"), akkor a hiány állapotát erősíted és így marad kb ugyanez, ami most van.
10/10 anonim válasza:
En is elhittem ,hogy nem lesz semmi baj mikor a nutellas banant es epret tejjel ittam!
Hat megis megtortent a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!