Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha csinálnék...

Titeket zavarna, ha csinálnék egy-két mágia tanulós oldalt a facebookon, vagy blogokon?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar már az, hogy sokan semmit vagy csak igen keveset tudnak az ilyen dolgokkal kapcsolatban.

Jó lenne sok, sok pénzt kicsalni...De olyan alantas valahogy nekem ez.

Már egyszer csináltam, de eléggé felbosszantottak.

Na,de most az zavar, hogy senki nemtud semmit.

Senki nem csinál semmi okkult dolgot stb.

Érdekelne titeket?

Nem zavarna titeket?

Az emberek hogyhogy nem háborodnak fel azon, hogy sok pénzt kérnek az ilyen elikvens alakok?

2020. jan. 24. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A pszihológiailag szó is javítva mert elírtam azt is.
2020. jan. 24. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, kismillió oldal, csopi van az Fb-n, elfér mellé még egy, felőlem mindenki olyat csinál amilyet akar.

Az sem zavar ha pénzt kérsz érte - aki hülye az valahova úgyis fizet mielőtt rájön hogy átb...ták.

2020. jan. 24. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna de ahogy írták is, vékony a határ. Úgy is lehetne mondani, hogy nincs rá szervezet aki levizsgáztat téged és igazolja, hogy nem tömegmanipulációt használsz hanem valódi tudást adsz át. Mert vannak dolgok amik megbolondítják az embert. Ha valaminek akkora jelentőséget biztosít valaki, hogy minden más fölé helyezi és a figyelme centrumaként használja, érvényesül a szelektív észlelés és ez könnyen betegséggé fejlődhet, paranoiává. Velem valaki szerintem vagy direkt vagy nem direkt de megcsinálta ezt. Ki lehet jönni belőle de nem mindenki. Az volt a szerencsém hogy elvontabb voltam annál a személynél aki hipnózist alkalmazott rajtam, így nem csak engem sikerült hipnotizálnia hanem magát is. Nálam rövid ideig tartott mert más viszonyom van az érzékelt világgal, meditatívabb. Nullára tudom csökkenteni a jekentését, érzéseket, gondolatokat, testi-lelki fájdalmat. Másoknak ha ez nem megy, az baj. El kell tudni vonatkoztatni a léttől mert nagyon rövid ideig tart. :) de sok sikert.
2020. jan. 24. 20:09
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek. nem kell javítani, értettem mindent. mobilról eleve nehéz pötyögni.

hát a bemanioulálásról, hipnózisról negatívan van tudomásom.

akik csinálják azok csak a kicsinyes bosszúállás miatt művelik amit az összes emberen végrehajtanak.

valami gyerekkori bomság miatt.

sok esetben az okkultizmust használják fel politikai, vallási, eszményi fanatizálásra és ez már akár terrorizmusba,ámokfutásba is torkolhat. ez bűntetendő szerintem.

pl. a spirituális sátánizmus.

be kellene már tiltani, szüntetni.

de sok más ilyen beprogramozás,hipnotizálás van.

undorító.

én csak a hétköznapi életbe vitt okkultizmust tanítanám.

fekete mágia...undorító.

már elátkoztak egy párszor. hát nekem inkább csak jobb lett az életem s a vélhetően átkozódó bűnhődött meg.

2020. jan. 25. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
hallgass a lelkiismeretedre ..
2020. jan. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!