Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha csinálnék...

Titeket zavarna, ha csinálnék egy-két mágia tanulós oldalt a facebookon, vagy blogokon?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar már az, hogy sokan semmit vagy csak igen keveset tudnak az ilyen dolgokkal kapcsolatban.

Jó lenne sok, sok pénzt kicsalni...De olyan alantas valahogy nekem ez.

Már egyszer csináltam, de eléggé felbosszantottak.

Na,de most az zavar, hogy senki nemtud semmit.

Senki nem csinál semmi okkult dolgot stb.

Érdekelne titeket?

Nem zavarna titeket?

Az emberek hogyhogy nem háborodnak fel azon, hogy sok pénzt kérnek az ilyen elikvens alakok?

2020. jan. 24. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. A sok szar mellé pont beillik.
2020. jan. 24. 11:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Van már elég mágia csoport, tanulós oldal Fb-n és blogok is, sőt fórumok. Biztos nem az fog zavarni senkit, ha te nyitsz egy újat.
2020. jan. 24. 11:58
 3/15 A kérdező kommentje:

hát amikor én benézek egy ilyen oldalba, blogba:

mást sem látok, mint csak képeket agyba-főbe.

"tanítások": lelki fsz, hogy így fény útja, úgy a megvilágosodás, amúgy legyél áldott stb.

max a wudut mutatják és tanítják meg.

de még a szerelmi kötést is wuduval???

fura.

2020. jan. 24. 12:01
 4/15 A kérdező kommentje:

de ha pénzt kérnék el, akkor miért is nem bűntetnének meg csalás miatt?

az ilyen "mágusokat" miért nem büntetik meg csalás miatt?

ez nem adó csalás?

mert ha valaki mondjuk szerencse játékot tart fenn a saját házában és azért pénzt kap, akkor adó csalás miatt letartóztatják.

ezt miért is nem?

2020. jan. 24. 12:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a NAV-ot de valószínűleg azt mondják, hogy nincs ilyen szakma adószámmal, hogy vállalkozóként főállású mágus legyen valaki.

Ki az a hülye aki ilyenre pénzt ad? Mert ha tárgyakat árul úgy valamit valamiért, de azért pénzt hogy elátkozzon valakit. Az is ijesztő, hogy emberek itt kérnek tanácsot fekete esküvő címen, nem is tudtam mit jelent, mire kigugliztam és hányni lett volna kedvem tőle most olvastam, hogy valami Éva csinálja, és az átok miatt az egyik fél meghal. Ez mi ez a szar? Én legszívesebben képen törölném mindegyiket aki ilyet tesz, mert ez nagyon komoly bűncselekmény, mert becsap masokat, ha meg meg nyirkál is a háttérbe akkor meg emberölés gyanúja. Khm. Ilyenkor hol van a rendőrség vagy a moderációs munkatárs, hogy jelentse, azt a nőt is aki így hülyíti az embereket,és azokat is akik ilyeneket írnak a gyakorin vagy gyilkolászik is a nő? A fekete mágia undorító, meg az ilyen nyamvatt szerelmi kötések szarok. De az emberek is pszihológiailag némelyik befolyásolható, és a csaló ezt használja ki sajnos, nem számolva a következményeivel, hogy bizonyos emberek meg utána pszihológusnál tudják csak feldolgozni az általa okozott szarságait! Nekem ez a véleményem erről a sz*rról!

A másik ami nonszensz volt számomra a Nagy ceremónia, egy pasi kétségbeesésében tőlem kért tanácsot mert chaten egy könyv címével chateltem, mert ott nicknévvel lehet. És a pasi csodálkozott, hogy nem tudom, írtam neki, hogy nem vagyok boszorkány, ez csak egy könyv címe. Mire ő elmesélte, hogy az asszony úgy lepte meg, hogy végig kellett néznie a többi emberekkel együtt, ahogy toszogatja a papboszorkány pasi, mert ez volt a beavatás, hogy boszorkány lehessen. És hogy mit csináljon mert nagyon szereti a feleségét, én írtam neki, hogy vagy én adtam volna a kezébe a cuccait, vagy én pakoltam volna össze és hagytam volna el. De a pasi továbbra is áradozott róla, és lerítt róla, hogy vannak problémák lelkileg, és olyan téren is hogy nem tiszteli saját magát. Több óra lelki tanácsadó szerepbe kényszerülve, próbáltam ezen problémáját csöndben megérteni, mire jeleztem neki, hogy elmondtam a véleményem, én nem tudok többet mondani, mire nagy nehezen megértette.

2020. jan. 24. 12:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a pasi meg azóta se vált el a nőtől és most a papboszorkány születendő gyerekének nevén vitatkoznak a férjével. Van egy ilyen sejtésem.
2020. jan. 24. 12:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy a rendőrségen ilyenre szakosodott nyomozókat is képeznék, külön szak lenne, mert a fekete mágia táptalaja a bűncselekmények elkövetésének. Sok bosszúéhes bűnözőt tudnának így lebuktatni közvetetten, csak mert épp xx-en szerelmi kötést vagy fekete esküvőt akarnának elkövetni.
2020. jan. 24. 13:09
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Engem ugyan nem zavar, tök mindegy nekem, hogy te mit csinálsz. De nem foglalkozom ilyen oldalakkal/témákkal, szóval nem látogatnám őket.
2020. jan. 24. 13:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Amúgy én azt is bűncselekménynek tartom ha valaki annyira bemanipulál valakit hogy elhiszi és pazihológiailag majdnem meg is történik csak a körülötte lévő emberek ezt érzékelve felrázzák. Szerintem a legsúllyosabb bűn egyike hogy meg akarják fosztani a másikat a saját szabad érzésétől és szabad akaratától, mert xy bosszúból átkokat szóró mágusokat küld az illetőre és ezt úton útfélen tudatja vele. Nagyon súlyos emberi jogokat sértő és veszélyes magatartás. Én tanultam pszihológiát tudom hogy az ember képes bizonyos dolgokat elhinni ha bemanipulálják és produkálja fizikálisan. Ne akarj pénzt kicsalni ha tanítani akarod az embereket azert csináld hogy az emberek meg tudjak magukat védeni pszihésen és mindenhogy az ilyen bűnözők ellen akik meg akarják gosztani az embert a szabad választás jogától de valószínűleg meg nagy istenfélőnek mondják magukat, mert ilyenről is olvastam már ateistaként.
2020. jan. 24. 13:30
 10/15 anonim ***** válasza:
* fosztani javítva
2020. jan. 24. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!