Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg szeretnék veletek osztani...

Meg szeretnék veletek osztani egy történetet. Eddig személyesnek gondoltam, es meg tartottuk magunknak, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett ez. (? )

Figyelt kérdés

Szóval. 2 éve történt ez halottak napján.

Anyukámékkal kimentünk a temetőbe mamáékhoz,és ugye olyankor végig szoktuk simítani a sírt. Akkor még semmit nem éreztünk ,nagyon hideg volt,hideg volt a sír is. (Kőből van)

Aztán amikor mentünk volna el,akkor megint végig simitottuk,es anya nagyon meglepodve felszolalt,hogy meleg a sír .. egy nagy részen ilyen kellemes meleg volt.. es nagyon sokáig kb negyed óráig.. én azt akkor nem akartam elhinni. Azóta is szóba kerül alkor biztosak vagyunk benne ,hogy a mamáék voltak. Én hiszek ezekben ,mert velünk rengeteg ilyen történt már, de senkinek nem mondjuk,mert az emberek úgy gondolom nem akarják még mindig belátni,hogy nem csak “mi” létezünk.. na ebbe most nem megyek bele.

Szerintetek? Így akarták jelezni,hogy ott vannak velünk?

Légyszi ne trollkodjatok itt most, ha nem hiszel az ilyenekben akkor hagyd figyelmen kívűl ezt, mert a mamámról és a papámról van szó.

2020. jan. 14. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg így akarták jelezni, igen. Elméletileg a szellemek energiája, vagy aurája a normál, vagy meleg hőmérsékletű térben hideg vagy hűvös, míg hidegben, fagyban inkább melegnek, vagy langyosnak érzékelhető.
2020. jan. 14. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
:(
2020. jan. 14. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges szellemi és tapasztalat alapú kapcsolat azokkal, akik elhagyták a testi szférát. Finomabb testekben ugyanúgy élhetnek, olyan testekben, amelyek a halállal nem romolnak meg.

Az energiavámpíroktól, finomanyagi parazitáktól meg kell különböztetni őket.

2020. jan. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!