Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki tudja mit jelent az mikor...

Szabina0503 kérdése:

Ki tudja mit jelent az mikor valaki talál egy rendes vágodeszkán egy zoknit? Van-e ennek jelentése, mert mondták, hogy van. Kicsit le írom a történetet úgy másképp hangzik majd.

Figyelt kérdés
Annyi lenne, hogy van egyik ismerősöm aki most kb. olyan 1 éve vett egy házat. De ez a ház felesbe van az előtte lévő tulajjal. Az udvar az ismerősömé mivel állatokat tart ott. Voltak közöttük probléma de azt is helyre hozták.  Az ismerősöm ki fizetett mindent. Teszem hozzá még olyan számlá is ami az idősebb férfinak volt a nevén. És akkor egyik nap oda ment a testvérével és látták, hogy az asztalon van a vágodeszka és a rakta a zokni. Nem tudták miért. Ekkor mondta az ismerősöm testvére, hogy az valami rossz. ( teszem hozzá az idős férfi nem használja a házát és a fiai bele egyeztek, hogy oda adják a ház felét.)

2019. jún. 21. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted valami rontás? Átok?
2019. jún. 21. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Őszintén nem tudom lehet ez rontás. De furcsálltuk, hogy mi lehet ez. Azért is írtam hátha tud valaki segiteni, volt-e valakinek ilyen tapasztalatta.
2019. jún. 21. 22:57
 3/6 Arnold277 válasza:
6%
Nekem volt ilyen tapasztalatom. Egyszer mikor csigát vacsoráztam, a vágódeszkát az asztalon hagytam. Valaki csengetett, kimentem, de nem láttam senkit. Mikor visszaérkeztem a konyhába a vágódeszkán volt egy zokni.Akkor éjjel miután elaludtam rémálmaim voltak, kimentem meginni egy pohár vizet, mikor visszaérkeztem az ágyamhoz, nagy fényességet láttam az udvaron. Kimentem és ott állt egy UFO űrhajó. Odamentem, megkérdeztem tőlük mit csinálnak. Azt mondták, hogy egy zoknit keresnek. Behívtam őket egy kávéra, majd odaadtam a varázs zoknit. Ennyi a sztorim.
2019. jún. 22. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
:'D
2019. jún. 22. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz! Ez tipikus maffia üzenet.
2019. jún. 22. 15:04
 6/6 dornstadter ***** válasza:
100%
"Luca Brasi már a zoknikkal alszik."
2019. jún. 24. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!