Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy a halottak voltak?...

Szunyo37 kérdése:

Lehet, hogy a halottak voltak? Rokonaim voltak?

Figyelt kérdés

Több dolog történt velem.

Gyerekként lefekvés után a sötét szobában, ahol egyedül voltam, valaki megfogta a kezem. Megijedtem, és elrántottam, majd a paplan alá bújtam. Ez vidéken volt a nagymamámnál. Akkor már nem élt anyum nővére, és apukája.

Volt két olyan esetem, ahol aludtam, és fel akartam kelni, de nem tudtam, mert olyan érzésem volt, mintha lefognának, valamint csukott szemmel láttam a környezetem.Egyik a munkahelyemen történt a másik otthon. Utólag kiderült, hogy a munkahelyemen régebben meghalt egy idősebb őr kolléga. Másodiknál, már apukám nem élt.

Továbbá sajnos öcsém is meghalt, és egy alkalommal a konyhában a tűzhely melltt elmentem, és az üveg fedele szétrobbant. Anyám is ott volt a konyhában, és nagyon megijedtünk. Amikor édesapm meghalt, előtte bent voltunk nála a kórházba, de akkor már nem tudott komunikálni, csak az ajtót bámúlta. Ott voltunk vele, és én megborotváltam, és törölgettük az arcát. Amikor eljöttünk, és hazaértünk telefonáltak a kórházból, hogy meghalt.Mi avéleményetek? Én hiszek a halál utáni létben, és ezeket a jelenségeket ennek tudom be. De kíváncs lennék mások véleményére is.

2020. jan. 12. 09:18
 1/4 anonim válasza:
Én is a túlvilágról jöttem.
2020. jan. 12. 10:00
 2/4 anonim válasza:

Sokmindent leírtál, melyik lenne az ami szerinted a halottak miatt van?

Az hogy felrobbant az fedő? Hát magától nem robban szét az tény.

2020. jan. 12. 10:17
 3/4 anonymousreview60 ***** válasza:
82%

Az alvás előtti izomtónusvesztés csinál ilyen trükköket.

A lefogatás az alvàsi paralízis.

Az üveg bármikor elpattanhat, anyaghiba. Nálam a szállodai lámpa búrája szakadt le az éjszaka közepén.

Az ajtóbámulás lehet a csökkent felfogóképesség miatt, hogy fel sem fogta, hogy ott vagytok, és az érkezéseteket várta vagy a doktort várta vagy arra gondolt, gphogy nemsoká ő távozik.

Ebven nincsen semmi természetfeletti vagy misztikus. Ettől még túlvilág lehet, de ez nem igazolja cseppet sem.

2020. jan. 12. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Te vagy itt a huszadik, aki nem ismeri fel az alvásparalízist. A többi is természetes dolog.
2020. jan. 13. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!