A halottak haláluk után visszajönnek elbúcsúzni?
Ebben a témával sok szaklap foglalkozik Többek között a "Hihetetlen" című havilap. Igen, visszajönnek nagyon sok esetben és adnak valamilyen jelet.Keress valami jó "Médium"-ot, aki a kérdéseidet meg tudja válaszolni.
Én is voltam hasonló cipőben. Anyukám 3 alkalomal volt itthon közvetlenül a halála után. Az egyik jel olyan volt, mint neked. A válltáskám a fotelből egy puffanás kíséretében a földre esett. A másik kettő pedig, hogy az elektromos gyertyának a kapcsolóját lezárta. rajtam kívül senki nem volt itthon, és zárva volt ajtó-ablak. A médium megmondta mind a hármat, úgy hogy vele nem is ismerjük egymást, sőt ő az ország másik részén lakik. Olyan dolgokat is elmondott, amit csak 2-en tudtunk az édesanyámmal. Nem kell mindenre magyarázatot keresni a mi kereteink között, mert nem tudnunk az eszünk szerint. Ők másik dimenzióban vannak, hallanak és látnak is minket, de mi őket nem. Szent Ágostonnak a verse nagyon jól összefoglalja ezt.
"A halottak haláluk után visszajönnek elbúcsúzni?" - igen, a haláluk utáni első 3 napban van rá lehetőségük (álomban szoktak)
"valami le esett a szekrényről..vállamon meg olyan hideget éreztem.." - ezek a jelenségek nem a mamádtól voltak
Igen, visszajönnek, legyen ennyi elég válasznak.
Az, hogy a történtek, pontosan miért voltak, nem tudjuk meg. Ne is agyalj rajta. Eleve, főleg álom során jelennek meg. Eleve, azért szoktak tárgyakat lelökdösni, mert ezzel tudják felkelteni a másik figyelmét. A hideg érzet, más miatt van, de lehet akár attól is, hogy a mamád ott volt. De ezt belemagyarázhatjuk vagy lehetett így is.
A lényeg és ez fontos, búcsúzz el tőle te is! Engedd el és akkor minden rendben lesz.
Köszönöm a válaszokat, hát remélem ő volt itt elbucsuzni, de sajnos nemtudom őt elengedni :( anyum lassan 3 éve halt meg..
Lehet csúnya ilyet mondani,de legalább már nincsenek fájdalmai:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!