Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Más is érez halottak napján...

Más is érez halottak napján ilyet a temetőben?

Figyelt kérdés
Amikor már sötétedik és a legtöbb síron világítanak a mécsesek és megyünk a szeretteinkhez,akkor nem szomorúságot érzek,hanem olyan nyugalmat és boldogság-szerűséget és reggelig ott tudnék ülni a sírokon.Más is érez hasonlót? (Akinek nem mostanában hunytak el rokonai.)
2015. nov. 1. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, a temetők a városok legjobb helyei. Jobban is szeretem a "sírkert" kifejezést, ezek ugyanis kertek, a kertekben meg jó lenni.
2015. nov. 1. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a temetőt, mert olyan lehangoló, ezért se mentem most se. Majd akkor fogok a temetőbe menni, ha majd koporsóba visznek oda. Utoljára gyerekkoromban voltam halottak napján, de már akkor éreztem azt a fura lehangoltságot. Ezt sem nyugtató számomra, hogy halálom után a férgek eledele leszek.
2015. nov. 1. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak a látvány tetszik. Ahogy égnek a gyertyák a sirokon.
2015. nov. 1. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon nyugodt vagyok a temetőben (egyébként nagyon tetszik az első válaszoló által írt sírkert kifejezés), jó érzés ott lenni. Szerencsére nincs olyan hozzátartozóm, aki fiatalon, vagy tragikus körülmények között hunyt el, talán ez is közrejátszik.
2015. nov. 1. 17:35
 5/7 Legoman ***** válasza:

Lehet, hogy csak a hangulat miatt, hogy minden békés, és csendes, a gyertyák és mécsesek, ahogy világítanak, nyugodalmat áraszt.

Nekem halottak napján a temetőbe se kell kimennem, hogy ilyet érezzek.

2015. nov. 1. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
durva, de pont ezt éreztem tegnap is, meg ma is!!!
2015. nov. 1. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!