Jósoltatnátok? Ha igen miért, ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
Én nem jósoltatnék, ki tudja mit mondana, pl. most olyan jó minden a párommal, lehet elrontana mindent, mert már máshogy állnék hozzá. Úgy vagyok vele, jobb élni a mának, nem tudni meg nem aggódni a jövőn.2020. jan. 10. 15:47
11/17 george1113 válasza:
És? Ha oda ment antól még valóságos és amit mondanak nem kell vele doglalkozni. Ha nem hiazel benne, nem történik meg. Ha azon agyalsz meg fog. Mert az ördög a félelmedből táplálkozik. És, nem csak cigányok jósok. Vannak minden nemzetben. És a horoszkos is egyfajta jóslás, fehérmágia,sprizitizmus a lightos fajtából, és társadalmilag elfogatott. Nem cigány dolog ez,hanem társadalmi
12/17 anonim válasza:
Nekem nem jövőt mondott. Azt mondta el, amit nem tudhatott, de én se tudhattam. Hogy egy ilyen és ilyen nő, ilyen hajszínnel, ennyi idős gyűlöl engem és ártani akar nekem. Azt se tudtam, ki az. Másra gondoltam. Kiderült, hogy igaz. Tudom a hátterét a jóslásnak, de ez nagyon meglepett. Amúgy az "ilyen és ilyen" nő is nyakig van az okkultban, wicca-ban, mágiákban.
13/17 george1113 válasza:
Az ördög kiszemelt téged a jóst felhasználva, hogy kiváncsivá tegyen téged, és belemerülj, és tönkre tegye az életed. Igen igazat mondott a jós közvetítésével, mert ő nem ember, az embertől ezerszer okosabb, inteligensebb. Tehát ha nem érdekel ez a dolog, jól teszed. Ne is érdekeljen, imádkozz. Ennyit tehetsz. Azt észre vettem, hogy nem vagy egy tudatlan személy. Nem tudsz mást tenni mint hogy elengeded a fülett mellett és ezt rá bízod istenre. Ne foglalkozz az egésszel.
14/17 george1113 válasza:
Finoman szólva 'kóstolgat' hogy vevő vagy e az egészre. De nem adja ám fel könnyen. Eszedbe ne jusson jóshoz menni.
15/17 anonim válasza:
#13,14 Egyébként igazad van. Tudom, és nem megyek jóshoz. Sőt semmi átok-levevőhöz, senkihez, aki okkultizmussal foglalkozik. Tudom, ki van mögötte, de ő ugye "kísértő". Nehéz harcolni a kísértéssel, de én a másik oldalon állok. Persze, hogy igazad van, na!
16/17 george1113 válasza:
A jósok is ugyanúgy áldozatok, bábuk, csak nem tudnak róla, csak később jönnek rá mikor már csak isten közbe avatkozzással tudnak kikecmeregni az ördög markából, sokan inkább öngyilkosak lesznek, mert nem látnak kiutat. És ha továbbra sem engedelmeskednek akkor a szellemi gonosz fejedelmességek, halállal fegyegetik a jóst ha kiszáll. a gyereke, szerretei halálával fenyegeti. A hozzátartozóknak nem mer szólni róla nehogy belekeveredjenek.És a legrosszabb ha segítséget kér, hülyének, és elmebetegnek tartanák. Igy nincs más mint az öngyilkosság. De van egy kíút. Az pedig a biblia, jézus, imádkozás.
17/17 george1113 válasza:
Ha egy ember eldőnti hogy okkultizmussal foglalkozik, az elején a hatalom magátol jön, bármikor kéznél van az erő, és mikor a jós hozzá szoszokik az 'isteni' erejének hirtelen megvonja tőle valami, és nem tud pénzt keresni vele, mert hirtelen nem fog működni, mert azt az ördög elveszi, onnantól már az ördög irányít, tehát átveszi az irányítást! A jós nem érti mitörtént. Így ingával, vagy valamilyen útod rákérdez, hogy miért vette el tőle az erőt. És akkor szembesíti, hogy ő bizony kicsoda, és rájön a jós, hogy bizony csapdába kerül. Nagyon eszes, és alatomos démoni tevékenység ez. És az csak az egy, a többi alattomos manipulciója mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!