Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jósoltatnátok? Ha igen miért,...

Jósoltatnátok? Ha igen miért, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Én nem jósoltatnék, ki tudja mit mondana, pl. most olyan jó minden a párommal, lehet elrontana mindent, mert már máshogy állnék hozzá. Úgy vagyok vele, jobb élni a mának, nem tudni meg nem aggódni a jövőn.
2020. jan. 10. 15:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem. Erre nem adnék pénzt.
2020. jan. 10. 16:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. De ha lehetőség volna valóban megnézni a jövőmet, azt meglesném.
2020. jan. 10. 18:57
 3/17 george1113 ***** válasza:
100%
A jóslás a sötét gonosztól jön. Nem lát át az ember a szellem világba, de a démonok igen, ugy manipulálnak ahogy akarnak. És ha az ember már teljesen benne van, jönnek a lelki zsarolások oda átról, onnantól az öngyilkosság. De az igazi céljuk az, hogyel távolítsanak istentől. Simán kiadhatja egy démon, saját magát istennek, így azt csinál az emberrel amit akar, mert az ember azt elhiszi, és soha nem olvasott bibliát. Nem ajánlom a jóslás semmien formáját! Mlg egy ártatlan horoszkóp is könnyen jóslathoz vezet. Ez nem játék.
2020. jan. 10. 22:06
 4/17 george1113 ***** válasza:

Aki jóslással foglalkozik, természet fölötti erőt kap. Az áldozat azt hiszi istentől kapta, teveri minden hazugsággal a démon (szörnyeteg) az áldozatát. Minden természeti erővel felruházza, kitünteti! Az ember mit sem sejt, mi ő, ki ő, csak azt hogy piszokul jó móka, kapot jövöbelátást egyenesen a menyből, hatalmat istentől, és mikor az ember már benne van nyakig, felfogja fedni magát, nem rögtön, nem biztos hogy egy-két év, lehet tíz év, mind egy, de felfogja, és akkor fogja, amikor a leggyengébb az ember, mikor az ember már az ővé. Mert meg mutatta az áldozatának az erejét, így az áldozattól meg foszt minden erőt amivel fölruházta. Ingával, vahy kártyán, vagy levélben a képébe vágja hogy ő bizony az ördög! És az ember olyan védtelennek érzi magát ellene és kiszolgáltatottnak! Tisztában vele mekkora termlszetfeletti ereje van, mert tabasztalta. Így jön a lelki zsarolás,

'hanem engedelmeskedsz, elfogom venni az erődet amit adtam neken, és meg betegítem a családodat'

És az embert a markába van. Ez nem játék.

2020. jan. 10. 22:17
 5/17 anonim ***** válasza:

1#, ha pénzt kell adnod érte, nem igazi jós. Aki ilyenre képes, nem kér pénzt, sőt elutasítja.

Nem, mert a jövő ismerete teljesen felesleges. Majd ha érdemes tudnunk, úgy is jön egy halom figyelmeztetés.

2020. jan. 11. 09:29
 6/17 anonim ***** válasza:
#5 Vixen, akkor az igaz, amit egy cigányasszony mondott nekem egyszer. Ingyen. És volt is benne valami, de azt csak később tudtam meg. Tényleg kíváncsi vagyok.
2020. jan. 11. 17:02
 7/17 george1113 ***** válasza:
Olvassátok már el amit írtam, túl hosszú hogy figyelmen kívül hagyjátok?
2020. jan. 11. 17:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem túl hosszú, elolvastam. Amúgy én is katolikus vagyok, ami tiltja a jóslást, de ha az utcán egy cigány nő belemondja az arcodba, amit elvileg nem tudhat, az azért elgondolkodtató.
2020. jan. 11. 17:36
 9/17 george1113 ***** válasza:

'Nem túl hosszú, elolvastam. Amúgy én is katolikus vagyok, ami tiltja a jóslást, de ha az utcán egy cigány nő belemondja az arcodba, amit elvileg nem tudhat, az azért elgondolkodtató.'

A isteb tíltja a jóslást.

2020. jan. 11. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy tiltja! De nem én mentem hozzá, ő jött oda hozzám.
2020. jan. 11. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!