Jósoltatnátok? Ha igen miért, ha nem, miért nem?
Aki jóslással foglalkozik, természet fölötti erőt kap. Az áldozat azt hiszi istentől kapta, teveri minden hazugsággal a démon (szörnyeteg) az áldozatát. Minden természeti erővel felruházza, kitünteti! Az ember mit sem sejt, mi ő, ki ő, csak azt hogy piszokul jó móka, kapot jövöbelátást egyenesen a menyből, hatalmat istentől, és mikor az ember már benne van nyakig, felfogja fedni magát, nem rögtön, nem biztos hogy egy-két év, lehet tíz év, mind egy, de felfogja, és akkor fogja, amikor a leggyengébb az ember, mikor az ember már az ővé. Mert meg mutatta az áldozatának az erejét, így az áldozattól meg foszt minden erőt amivel fölruházta. Ingával, vahy kártyán, vagy levélben a képébe vágja hogy ő bizony az ördög! És az ember olyan védtelennek érzi magát ellene és kiszolgáltatottnak! Tisztában vele mekkora termlszetfeletti ereje van, mert tabasztalta. Így jön a lelki zsarolás,
'hanem engedelmeskedsz, elfogom venni az erődet amit adtam neken, és meg betegítem a családodat'
És az embert a markába van. Ez nem játék.
1#, ha pénzt kell adnod érte, nem igazi jós. Aki ilyenre képes, nem kér pénzt, sőt elutasítja.
Nem, mert a jövő ismerete teljesen felesleges. Majd ha érdemes tudnunk, úgy is jön egy halom figyelmeztetés.
'Nem túl hosszú, elolvastam. Amúgy én is katolikus vagyok, ami tiltja a jóslást, de ha az utcán egy cigány nő belemondja az arcodba, amit elvileg nem tudhat, az azért elgondolkodtató.'
A isteb tíltja a jóslást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!