Szerintetek miért van visszatérő rémálmom egy házzal kapcsolatban?
A nagypapám házáról van szó. Oda születtem, majd 3 éves koromban elköltöztünk.
Ezt követően két házban is nevelkedtem, de ezekről nem álmodok semmit.
A nagyszülői házat nagyapa építette, tehát csak ő élt benne. Álmomban sokszor "kísért" a ház. Ott vagyok egyedül és nagyon félek valamitől. Érzem a gonoszt, ha lehet így fogalmazni. Több mint 10 éve tartó visszatérő álom. Van amikor évente 1szer, van hogy havonta 2x. Nagyapámmal jó volt a kapcsolatom az álmok halála előtt és után is megvoltak.
Lehetséges, hogy gyerekként ott megijedtem valamitől és az agyamban azóta is feltör néha?
Még arra is emlékszem amikor gyerek voltam nagyapa sokszor kért, hogy aludjak ott, de én sosem akartam, ezt már nehéz megfejteni utólag miért nem akartam... féltem, vagy csak anyáékhoz ragaszkodtam.
Nagyon hasonló érzéseim voltak nekem is, szintén nagyszülői házban. Bár azt a házat nem ők építették, hanem valaha paplak volt, tehát egy paptól vették és már akkor, az 1900- as évek elején sem volt új, de ők, aztán meg a mi csakádunk , mindig ujitgatta, átépítette. Lényeg, hogy a helynek, teleknek ki tudja, milyen színes múltja volt...
Szóval nekem is voltak hasonló álmaim már kisgyerek koromban is a házzal, de én ugyan ezt amiről írsz, nappal is érzékeltem. De nálam ez ilyen hullámzo volt. Voltak nagyon félős időszakaim ott, de maga az épület pedig tetszett, szép volt, otthonos, szépen berendezett. Csak épp éreztem valami jelenlétét. De volt, hogy láttam is különös dolgokat, meg értek ott balesetek.
Azóta még két helen laktunk, különös dolgokat mindenhol tapasztalok, csak mindegyik helyen kicsit másképp.
Azonban vannak olyan helyek, épületek, amiket teljesen "tisztának" érzek. De rendkivül kevés ilyen hely van.
Szóval lehet a magyarázat, hogy ott megijedtél valamitől. Annál is inkább, mivel a gyerekek több mindent látnak még..
Vannak, akikben ez a képesség megmarad, mint például bennem. Lehet az is, hogy valóban rossz energiák vannak a házban. Vagy a tatád vonzott oda valami kellemetlen entitást. Sok oka lehet.
Megvan még az a ház? Ha még jársz oda, érdemes lenne kicsit egyedül is el meditálgatni ott az érzéseidről. Talán az megnyugtatna.
Nem mondom, hogy az volt! Csak mint lehetőséget vetettem fel. "ismétlem nem vele álmodok" Ez sem jelent semmit. A tudatalatti hárítja a konkrét traumát, és csak a helyszínig megy el. Lehet, hogy csak egyszer majdnem leforráztak a fürdővízben. Van, akiben ez nem hagy nyomot, másban igen. Ettől nem vagy jobb-rosszabb, csak más. Az ember sajnos nem egzakt valami, hanem egy többé-kevésbé működő katyvasz.
Ne ragozd! Kérdezd meg a szüleidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!